News CCI Brasov

Sesiune regională de informare în cadrul programului “Dezvoltarea IMM-urilor din România”/ “SMEs Growth Romania”

(0 voturi)
Sesiune regională de informare în cadrul programului  “Dezvoltarea IMM-urilor din România”/ “SMEs Growth Romania”

25 Mai 2018 - aflați despre granturile SEE și norvegiene pentru perioada 2014-2021, participând GRATUIT la evenimentul  dedicat! 

Innovation Norway alaturi de partenerul local CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE BRASOV va organiza in data de 25.05.2018, ora 10,00,  la Brasov ( sala de conferinte a CCI Bv) , sesiunea de informare din cadrul programului “Dezvoltarea IMM-urilor din Romania”, parte din schema mai larga de finantare: Granturile SEE si norvegiene pentru perioada 2014-2021.

La eveniment sunt invitati reprezentanti ai companiilor romanesti care desfasoara activitati in regiunea Centru, precum si reprezentanti ai administratiilor publice locale, organizatiilor de sprijin pentru sectorul de afaceri, firmelor de consultanta s.a

Programul “Dezvoltarea IMM-urilor din Romania” face parte din granturile SEE si norvegiene pentru perioada 2014-2021 si isi propune sa contribuie la cresterea durabila si intensificarea crearii de valoare in sectorul de afaceri din Romania. Programul va urmari sa stimuleze si sa dezvolte parteneriate de afaceri pe termen lung intre parteneri din Islanda, Liechtenstein, Norvegia si Romania, bazate pe dezvoltarea afacerilor si inovare. Programul va incuraja proiectele implementate in parteneriate bilaterale intr-un dintre cele trei arii vizate: Inovare Verde in Industrie, ICT (Tehnologia Informatiei si a Comunicatiilor), Cresterea Albastra (dezvoltarea durabila a sectorului marin si maritim).

Bugetul alocat programului este in valoare de 45.000.000 Euro. Pentru primul apel de propuneri de proiecte, bugetul disponibil este de 21.083.334 Euro. Grupul tinta principal al programului este format din intreprinderi private romanesti, cu prioritate intreprinderile mici si mijlocii.

In cadrul sesiunii de informare de la Brasov, reprezentantii Innovation Norway vor prezenta elementele principale ale programului de finantare, precum: criterii de eligibilitate pentru solicitanti si parteneri, procedura de depunere a cererilor de finantare. Intalnirea se va incheia cu o sesiune de intrebari si raspunsuri cu privire la conditiile de finantare ale programului.

Participarea este gratuita!
Limba programului este engleza ( se asigura traducere in limba romana ).

Pentru inregistrarea si confirmarea participarii la sesiunea de informare, va rugam sa completati si sa remiteti talonul de mai jos sau sa contactati partenerul nostru local, folosind urmatoarele date de contact: e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel. 0725/559912 sau 0728137727

Toate informatiile relevante cu privire la programul de finantare sunt disponibile incepand cu data de 24 mai, pe pagina de internet https://www.innovasjonnorge.no/roinnovation 

Innovation Norway – Bucharest office Camera de Comert si Industrie Brasov
Bjorn Skjervold Silviu Costea
Director Presedinte

______________________________________________________________________________________________
TALON DE PARTICIPARE
sesiune regionala de informare a programului “Dezvoltarea IMM-urilor din Romania”
25.05.2018 ORA 10,00

Firma.....................................................................................................

Tel........................................................................................................

e-mail.................................................................................................

Persoane participante:
1.........................................................
2........................................................