News CCI Brasov

TransLogistica Expo

(0 voturi)
TransLogistica Expo

Vehicule Comerciale. Transport marfă și persoane. Case de expediții. Curierat. Centre Logistice. Parcuri Industriale. Depozite. Echipamente și utilaje. Piese de schimb și service. Centre de formare. Universitati- doar la TransLogistica Expo. 

Ajuns la cea de a 4-a editie, ca si expozitia care-l gazduieste, Forumul dedicat solutiilor sustenabile din transporturi si logistica aduce impreuna furnizorii de solutii "green", utilizatorii din transporturi si logistica, precum si autoritatile/ institutiile cu rol activ in implementarea solutiilor benefice mediului, intr-o intalnire menita sa conduca la“inverzirea” transportului, a spatiilor de depozitare si la reducerea “amprentei de carbon.

La dezbateri sunt invitati:

reprezentanti si factori de decizie din Ministerul Mediului, autoritati de reglementare si control, asociatii profesionale, primarii, consilii judetene
dezvoltatori solutii software monitorizare, eficientizare, control, producatori/distribuitori vehicule eco-friendly, combustibil alternativ, ambalaje reciclabile, echipamente electrice pentru intralogistica, solutii green, specialisti din cercetare, mediu academic
top management si experti din cele mai importante companii de automotive, transport, logistica si distributie

TEMATICA. DEZBATERI. PREZENTARI

Smart trafic. Smart logistics. Smart Buildings. Smart cities
Reteaua Feroviara – Sustenabilitate. Reforma. Eficientizare
Gestionarea deseurilor. Economie circulara
Solutii de succes. Combustibil Alternativ. Monitorizare flote. Eficientizare traffic. Intralogistica green. Ambalaje green.

Participa activ la "inverzirea industriei"

Inscrie-te ACUM la FORUMUL GREEN Logistica si prezinta solutiile tale "green"!

Solicita mai multe detalii la 0740 227 436 sau pe mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. !

Locurile sunt limitate!

AGENDA GENERALA TransLogistica EXPO

Sub genericul TransLogistica EXPO, impreuna cu expozitia se desfasoara, in paralel, o serie de evenimente menite sa atraga un public de specialisti atent targetat si sa raspunda celor mai de interes subiecte pentru industrie:

- ROMANIA 100 - Transport si Relatii Internationale

- GREEN Logistica FORUM

- Conducerea responsabila. Siguranta in circulatie

- TransCOOL - Transport si depozitare cu temperatura controlata FORUM

- LICITATIE VEHICULE COMERCIALE

- CARIERE in transport si Logistica

- TARG de JOBURI in transport si Logistica

TransLogistica EXPO este locul in care iti poti dezvolta reteaua de relatii profesionale, afla ultimele noutati si dezvolta noi parteneriate.

Inscrie-te ACUM si alege standul potrivit. Locurile sunt limitate!

Echipa de vanzari iti sta la dispozitie: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0740 227 436 !