News CCI Brasov

Seminar gratuit: "Cum sa-ți crești cifra de afaceri?"

(0 voturi)
Seminar gratuit:  "Cum sa-ți crești cifra de afaceri?"

Doriți să vă dezvoltați financiar, să vă creșteți productivitatea și să deveniți mai competitiv pe piața internațională?

Vă invităm  în data de 17 octombrie 2014, ora 10,00  sã participați la seminarul "Cum să-ți crești cifra de afaceri?", seminar interactiv între consultanții camerali ai CCI Brașov și reprezentanții întreprinderilor, interesați în găsirea unor soluții pentru dezvoltarea de proiecte cu sprijin financiar nerambursabil.
Seminarul își propune prezentarea pe scurt a Programului Operațional Sectorial “Creşterea Competitivităţii Economice” (POS CCE) 2007-2013, Operaţiunea 1.1.1 „Sprijin pentru consolidarea şi modernizarea sectorului productiv prin investiţii tangibile şi intangibile”:

Scopul programului:
     Realizarea de investiţii moderne prin achiziția de bunuri corporale și necorporale;
     Soluții eficiente pentru introducerea în întreprinderi de produse şi tehnologii noi si pentru extinderea productiei existente;

Rezultate imediate:
     Creşterea cifrei de afaceri şi, implicit, a exporturilor;
     Creşterea productivităţii întreprinderilor și a gradului de inovare cu aplicabilitate în industrie;
     Creşterea competitivității pe piaţa internaţională;


Seminarul va fi susținut de domnul Daniel Gabor-director și domnul Szekelly Attila-consultant, din cadrul Centrului de Consultanță.
Seminarul se va desfășura la sediul CCI Brașov, str. M.Kogălniceanu 18-20, bl.1K, sc.C-D, Sala de Conferințe, parter.

PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ.

Contăm pe receptivitatea Dumneavoastră în ceea ce privește interesul pentru un astfel de seminar și așteptăm cu interes confirmarea participării Dvs. până în data de 16.10.2014 la telefon: 0268/547075, interior 139, d-na Gabriela Brasoveanu, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .