News CCI Brasov

Târgul de Turism al României 2019

(0 voturi)
Târgul de Turism al României 2019

Vă informam despre oportunitatea participării la ediția 2019 a Tîrgului de Turism al Romaniei. Membrii CCI Brașov, beneficiază de tarife preferențiale! 

ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, in calitate de partener strategic, OPTBR – Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania FPTR – Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, ANTREC – Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural are placerea sa va invite sa participati, in perioada 21 - 24 februarie 2019, la cea de-a XL-a editie a TARGULUI DE TURISM AL ROMANIEI – editia de primavara

Eveniment dedicat industriei turismului, adresandu-se companiilor de profil din Romania si din strainatate, respectiv: agentiilor de turism si touroperatorilor, unitatilor de cazare si de agrement, precum si prestatorilor de diverse servicii in turism sau autoritatilor de turism locale, nationale si internationale.

Editia de primavara a Targului de Turism se va desfasura in 2019 in cele mai moderne spatii din Centrul Expozitional Romexpo – Pavilioanele B1 si B2! Avand o suprafata totala de 27.000 mp, Pavilioanele B1 si B2 sunt locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

Astfel, prin participarea la TARGUL DE TURISM, cel mai reprezentativ eveniment de profil din Romania, expozantii vor avea ocazia sa intalneasca alti specialisti din domeniu, sa afle noi directii in care isi pot dezvolta afacerea si sa-si prezinte ofertele direct publicului interesat.

Ca si in anii precedenti, firmele interesate sa participe ca expozant la acest eveniment vor beneficia de aceleasi tarife pentru chirie spatiu interior net neamenajat, ca si firmele membre ANAT in cazul in care fac dovada ca sunt membre ale Camerelor de Comert si Industrie teritoriale, respectiv:

• 55 euro/mp + TVA (1 latura libera)
• 56.5 euro/mp + TVA (2 laturi libere)
• 58 euro/mp + TVA (3 laturi libere)
• 59.5 euro/mp + TVA (4 laturi libere)

Ce a insemnat TARGUL DE TURISM – editia de primavara 2018?

► 4 zile de eveniment
► 21.500 de vizitatori
► 306 expozanti din 14 tari
► 16.052 metri patrati suprafata expozitionala ocupata

Avand in vedere parteneriatul de succes derulat in anii precedenti intre ROMEXPO si Camera de Comert si Industrie pe care cu onoare o reprezentati, va invitam sa ne fiti alaturi si la editia de primavara din 2019 a TARGULUI DE TURISM. Va adresam pe aceasta cale rugamintea de a dispune difuzarea acestor informatii in mediul de afaceri, in vederea participarii firmelor interesate in calitate de expozant sau vizitator la acest eveniment.

Pentru detalii suplimentare privind participarea la TARGUL DE TURISM – editia de primavara 2019, va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:


Mihaela PANE – Manager Proiect
Telefon: 021 207.70.00 int. 1006
Mobil: 0749 275 222
Fax: 021 207.70.70
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Web: www.targuldeturism.ro