News CCI Brasov

Oportunități de colaborare cu Centrul Comercial AFI Brașov

(0 voturi)
Oportunități de colaborare cu Centrul Comercial AFI  Brașov

Invităm membrii CCI Brașov să participe, GRATUIT, la întâlnirea cu reprezentanții Centrului Comercial AFI Brașov! Noi oportunități de dezvoltare.

In calitatea dvs. de membru al Camerei de Comert si Industrie Brasov, sunteti invitat in data de 25.07.2018/miercuri – ora 11.00, la sediul CCI Brașov,  la întâlnirea cu reprezentantii Centrului Comercial AFI Bucuresti : doamna Simona Popescu, Manager Rent Offices și domnul Costin Blideanu, Head of Leasing Department.

Aceata intalnire a fost initiata de CCI BRASOV pentru a va acorda, dumneavoastră dar și altor agenți economici, sprijin în vederea închirierii de spații comerciale în cadrul Centrului Comercial AFI Brașov, în scopul dezvoltarii si imbunatatirii activității economice.

Camera de Comerț și Industrie Brașov vă asigură de întreaga colaborare și implicare in demersurile de promovare a mediului de afaceri brasovean.
Pentru o buna organizare a intalnirii, va rugam sa confirmati participarea prin completarea si transmiterea talonului de participare de mai jos pe email : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Silviu COSTEA - Presedinte


TALON DE CONFIRMARE - 25 iulie ora 11.00 – INTALNIRE AFI Bucuresti
PARTICIPARE GRATUITA

FIRMA……………………………………………………………………….
PARTICIPANTI:

1….……………………………tel…………………..email……………
2…………………………………tel……………….email………………
Intrebari / teme de discutie
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
………………………………………………………………………………………….