News CCI Brasov

TIBCO - Târg internațional de bunuri de larg consum

(0 voturi)
TIBCO - Târg internațional de bunuri de larg consum

Vă informăm ca Romexpo organizează, în perioada 30 mai – 02 iunie 2019, cea de-a XXXVI-a editie a TIBCO - Târg international de bunuri de larg consum. 

TIBCO 2019 se desfasoara in Pavilion B1 in aceeasi perioada cu BOOKFEST – Targ de carte, SENIOR EXPO – Targ dedicat seniorilor si EXPO FUNERARE – Salon pentru servicii funerare.

Romexpo se adapteaza nevoilor pietei, cerintelor expozantilor si exigentelor vizitatorilor, avand ca scop cresterea continua a numarului de expozanti si vizitatori specialisti, imbunatatirea vizibilitatii prin sustinerea unei campanii de promovare targetata si complexa, prin:

Flexibilitate - personalizarea ofertelor prin pachete de servicii complete, la preturi competitive;
Realizarea unui program amplu de conferinte si seminarii realizate cu sprijinul cunostintelor si experientei dobandite de expertii romani si straini din domeniu;
Abordarea directa, o echipa mobila – managementul Romexpo vine in intampinarea potentialilor expozanti prin intalniri directe si oferte personalizate;
Acces facil pentru vizitatori prin achizitionarea biletului de intrare online si, ulterior, prin simpla scanare a codului de bare de pe smart phone sau de pe varianta printata a acestuia.
Avand in vedere parteneriatul de succes derulat in anii precedenti intre ROMEXPO si Camera de Comert si Industrie pe care cu onoare o reprezentati, va invitam sa ne fiti alaturi si la editia din 2019 a TIBCO. Va adresam pe aceasta cale rugamintea de a dispune difuzarea acestor informatii in mediul de afaceri, in vederea participarii firmelor interesate in calitate de expozant sau vizitator la acest eveniment.

Pentru detalii suplimentare privind participarea la TIBCO, va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:

Carmen Blasutti – Manager Proiect

Mobil: 0757 065 658; Fax: 021 207.70.70
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. / Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Web: www.tibco.ro