News CCI Brasov

Misiune Economică în Republica Moldova

(0 voturi)
Misiune Economică în Republica Moldova

B2B/ 4-7.10.2018 Chișinău

Camera de Comert si Industrie Brasov organizeaza in perioada 4-7 octombrie o misiune economica in Chisinau, la invitatia CCI a Republicii Moldova, care aniverseaza 100 de ani de existenta si 25 de ani de la fondarea Curtii de Arbitraj Comercial.

Cu aceasta ocazie, va fi organizata o sesiune de intrevederi bilaterale Business To Business pentru a oferi participantilor posibilitatea de stabilire a contactelor comerciale si crearea unor parteneriate durabile.

Veti avea ocazia de a participa si la evenimentele organizate cu ocazia celei de-a XVII-a editie a Zilei Nationale a Vinului care va avea loc intre 6-7 octombrie in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau.

Costul deplasarii pentru minim 5 participanti este de 380 Euro /pers si include: transport cu microbus pe ruta Brasov – Chisinau si retur, cazare cu mic dejun hotel 4*, asistenta turistica si asistenta in organizarea intalnirilor de afaceri. Optional – deplasare Chisinau – Odesa – Chisinau + 1 zi suplimentar / cost 140 Euro

Dat fiind ca perioada mentionata este foarte aglomerata in ceea ce priveste disponibilitatea de cazare in zona, va rugam sa confirmati intentia dvs. de participare pana in data de 13.08.2018, urmand sa stabilim ulterior celelate detalii logistice relevante.

Relatii suplimentare: tel 0728137727, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.