News CCI Brasov

International Business Forum, București

(0 voturi)
International Business Forum, București

Vă informăm despre oportunitatea participării la International Business Forum, care va avea loc în perioada 30-31 august 2018 la Palatul Parlamentului! 

Evenimentul, organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, vine în sprijinul mediului de afaceri autohton și subliniază importanța arătată de Guvernul României față de dezvoltarea economică a țării și a firmelor românești.

Prin participarea la aceeași masă a mediului de afaceri cu reprezentanții ambasadelor acreditate la București, reprezentanții guvernului și reprezentanții economici ai României în străinătate, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat dorește ca antreprenorii români să identifice noi oportunități de afaceri, să se informeze direct de la reprezentanții statelor despre piețe de desfacere, facilități fiscale, legislație, etc. și să întărim relațiile comerciale cu partenerii străini.

Programul evenimentului poate fi consultat aici

Confirmarea participării se face la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Persoana de contact din partea MMACA este domnul Tudor Otulescu, tel: 0731 411 466.

Director de cabinet

Secretar de stat, Paula Pîrvănescu