News CCI Brasov

Intâlnire cu delegația din SUA

(0 voturi)
Intâlnire cu delegația din SUA

Vă invităm să participați la întâlnirea cu delegația din SUA! 

Camera de Comert si Industrie Brasov are placerea de a va invita vineri, 31 august 2018, ora 12.00 la sediul CCI Brasov , in Sala de Conferinte , la intalnirea cu delegatia oamenilor de afaceri americani condusa de domnul Joseph C.Borelli, membru al Consiliului Primariei orasului New York .

Cu acest prilej se vor discuta proiecte de colaborare si se vor initia relatiile economice intre municipiul Brasov si orasul New York; evenimentul fiind dedicat promovarii avantajelor competitive ale Brasovului in fata investitorilor si autoritatilor din orasul New York.

Intalnirea este organizata din dorinta de a stabili un dialog permanent cu oamenii de afaceri americani in vederea consolidarii relatiilor bilaterale romano-americane si cresterii investitiilor americane in Romania.

In speranta ca aceasta intalnire este oportuna si din punctul d-voastra de vedere, va rugam sa ne confirmati disponibilitatea de participare pana in data de 29 august a.c. la : e-mail : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel:0728137727, fax :0268-547086,persoana de contact : Luisa Palos, Departament Relatii.