News CCI Brasov

TOPUL NAȚIONAL AL FIRMELOR - faza județeană- ediția a XXV-a

(1 Vot)
TOPUL NAȚIONAL AL FIRMELOR - faza județeană- ediția a XXV-a

Creșteți afacerea și atrageți clienți prin promovare! 

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov organizează în luna noiembrie 2018 cea de-a XXV- a ediţie a manifestării Topul Național al Firmelor - faza județeană, eveniment care premiază rezultatele de excepţie ale agenţilor economici în anul 2017.

Un eveniment premium al comunității de afaceri locale, al celor care, prin pasiune și perseverenţă, şi-au respectat angajamentul la excelenţă,un reper pentru mediul de afaceri, o ierarhie a celor mai competitive firme din județul Brașov.

Este un clasament transparent și corect, realizat în conformitate cu legea, pe baza unei metodologii complexe, unitar valabilă la nivel național.

Elemente tehnice ale metodologiei:
- Corespondența dintre domenii și grupe de activitate 2018
- Elemente din situațiile financiare
- Ponderile indicatorilor utilizați la calculul punctajelor

Laureații din județul Brașov vor intra apoi în competiția pentru Topul Național al Firmelor.

Parteneriatul la acest eveniment vă dă ocazia de a vă prezenta produsele, serviciile și organizația celor mai importanți antreprenori brașoveni, celorlalți participanți. Aici puteți consulta oferta de parteneriat.

Considerând că activitatea pe care o desfăşuraţi este de interes pentru comunitatea de afaceri vă oferim oportunitatea de a vă insera o machetă de promovare în catalogul care se va edita cu această ocazie. Oferta de promovare poate fi consultată aici.

De asemenea, expunerea dumneavoastră va fi majoră pe plan național datorită multiplelor canale de promovare a evenimentului pe care le utilizăm.