News CCI Brasov

Conferința Ayurveda și meditația pentru stilul de viață modern

(0 voturi)
Conferința Ayurveda și meditația pentru stilul de viață modern

Miercuri 26 septembrie 2018, vă invităm să aflați despre beneficiile Ayurvedei! 

În organizarea Asociației Culturale Sahaja Yoga, la  sediul  Camerei de Comerț și Industrie Brașov, va avea loc în data de 26 septembrie 2018 orele 17.00 conferința unica despre beneficiile Ayurvedei și meditației în domeniul medical.

Invitatul special al evenimentului este Dr. Anup Raskar, practicant al Ayurvedei si medicinii holistice de peste 14 ani. Dr. Raskar a coordonat seminarii in India si numeroase alte tari. Cel mai important principiu dupa care se ghideaza Dr. Raskar in abordarea sa holistica este faptul ca trupul nostru fizic nu poate fi in echilibru pana cand nu se conecteaza la intreg. Aceasta conexiune ofera corpului accesul la dimensiunea subtila, energetica si astfel la posibilitatea de a trata cauzele sau chiar tendintele tuturor bolilor, poate chiar inainte de a se manifesta.

Evenimentul se adreseaza atat practicantilor de medicina si medicini alternative cat si publicului larg; Dr. Raskar urmand sa impartaseasca cu participantii experienta si remediile abordarii sale holistice.

PARTICIPAREA ESTE GRATUITA.

Seminarul se va finaliza cu o sesiune de intrebari si raspunsuri. Relatii suplimentare dl. Mircea Samoila - 0728 600611

Considerand ca asest eveniment este o oportunitate pentru companiile care promoveaza un stil de viata sanatos, va rugam sa confirmati participarea prin completarea si transmiterea talonului de participare de mai jos la email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. pana in data de 21.09.2018 .


TALON CONFIRMARE PARTICIPARE, Ayurveda si meditatia pentru stilul de viata modern. 

26 septembrie 2018, ora 17.00 ; participare gratuita

Firma…….…………………………………………………………

Tel…………………………….… …… Email……………………… Website………………

Participant……………………………………….……… ..........

Participant……………………………………….………………