News CCI Brasov

Conferința: De 10 ani, Enterprise Europe Network sprijină IMM-urile ambițioase să crească și să se dezvolte la nivel internațional

(0 voturi)
Conferința: De 10 ani, Enterprise Europe Network sprijină IMM-urile ambițioase  să crească și să se dezvolte la nivel internațional

30.10.2018 - Aflați totul despre sprijinul Enterprise Europe Network!

Camera de Comerț și Industrie Brașov și Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, în calitate de organizaţii Enterprise Europe Network, vă invită să participaţi marți, 30 octombrie 2018, cu începere de la ora 10:00, în Sala de Conferinţe din cadrul CCI Braşov, Bld. Mihail Kogălniceanu, nr. 18-20, Braşov, la workshop-ul cu titlul:
De 10 ani, Enterprise Europe Network sprijină IMM-urile ambițioase să crească și să se dezvolte la nivel internațional

În cadrul workshopului, consultanții Enterprise Europe Network din centrele CCI Brașov și CENTI Cluj-Napoca vor prezenta serviciile de afaceri și inovare ale rețelei precum și oportunități de cercetare-dezvoltare-inovare prin programul Orizont 2020 și alte programe europene. De asemenea, într-o sesiune de dialog deschis între organizatori și participanți, vor fi prezentate și câteva rezultate deosebite obținute în activitatea de consultanță Enterprise Europe Network.

Structura seminarului – vezi agenda aici.

Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră la eveniment prin transmiterea în formă completată, până cel târziu luni, 29 octombrie 2018, a formularului de înregistrare care însoţeşte prezenta invitaţie, prin email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .