News CCI Brasov

Întâlnire de lucru: Vânzare de Proprietate Imobiliară

(0 voturi)
Întâlnire de lucru: Vânzare de Proprietate Imobiliară

23 octombrie 2018-  aflați totul  despre administrarea corectă a tranzacțiilor imobiliare!

Suntem siguri că în activitatea Agenției Imobiliare au fost  întâlnite situații în care un imobil era pus la vânzare de către o firma care avea şi o activitate economică în acest imobil.

Aceasta este o Vânzare de Proprietate Imobiliară, dar şi o Vânzare de Afacere. Tratate separat, se va pierde o valoare de vânzare semnificativă şi o reprezentare deficitară a acestui Vânzător.

Deasemenea, privit din unghiul Cumpărătorului, un investitor pe piața imobiliară va fi mult mai tentat să cumpere un imobil care are deja chiriași stabili (o afacere!) sau un imobil împreună cu o afacere care generează profit.

Pe lângă locuințele personale care se tranzacționează pe piața imobiliara, trebuie tinut cont si de spatiile, clădirile, terenurile comerciale. Administrarea corectă a acestor tranzacții din sfera comercială, este o oportunitate normală şi firească de extindere a activității Dvs. curente.

Dacă doriți să aflați mai multe, vă invităm la întâlnirea gratuită despre acest subiect, Marți, 23 Octombrie, ora 15 in sala de conferinte a Camerei de Comerț şi Industrie Brașov (www.ccibv.ro)

Mai multe relații la telefon: 0736/091 767 sau email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Pentru o buna organizare a evenimentului, va rugam sa confirmati participarea la emailul mentionat mai sus.