News CCI Brasov

INDAGRA 2018

(0 voturi)
INDAGRA 2018

Romexpo S.A., în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, organizează în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2018 următoarele manifestări expoziţionale: INDAGRA, INDAGRA FOOD şi EXPO DRINK.

Cele mai importante evenimente din România în domeniul agriculturii, INDAGRA și INDAGRA FOOD 2018 vor fi organizate sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României. Evenimentele reprezintă platforma ideală de promovare a sectorului agricol, fiind expuse an de an cele mai noi tehnologii din domeniu şi în acelaşi timp oferind o imagine de ansamblu asupra potenţialului actual al pieţei.
INDAGRA 2018 se va remarca prin prezentări şi demonstraţii cu maşini şi echipamente care asigură o mai mare flexibilitate; soluţii, autovehicule şi accesorii destinate transportului de animale; maşini şi componente auto agro-industriale; reduceri semnificative aplicate produselor şi serviciilor prezentate pe segmentele: horticultură, agricultură sau zootehnie; participarea oficială a Greciei, Finlandei, Republicii Belarus, Turciei, Spaniei și a Ungariei și participare de grup din Franța și Polonia; conferinţe şi seminarii despre tendinţele şi viitorul agriculturii şi zootehniei româneşti.
La INDAGRA FOOD, cea mai importantă platformă de promovare şi contractare pentru companiile din domeniul industriei alimentare, vor participa firme importante care vor expune: utilaje şi echipamente dedicate industriei laptelui şi panificaţiei; soluţii complete pentru industria cărnii; utilaje şi echipamente pentru abatoare şi carmangerii; produse şi servicii pentru o alimentaţie integrală.
EXPO DRINK are ca scop principal susţinerea industriei băuturilor alcoolice, berii si băuturilor non alcoolice, fiind locul de întâlnire al specialiştilor din aceste domenii, oferindu-le totodată posibilitatea de a interacţiona, într-un mediu profesionist.
Ediţiile din 2017 ale INDAGRA, Indagra Food & Carnexpo si Expo Drink & Wine au fost un real succes beneficiind de prezenţa a 828 de companii din 28 de ţări, pe o suprafaţa de expunere de 45.900 metri pătraţi, şi au atras peste 61.500 de vizitatori, atât specialişti, cât şi public larg. România a fost prezentă cu 596 de companii, iar peste 230 de firme expozante au venit din ţările cu tradiţie în domeniul agricol, în exportul şi importul de produse şi echipamente performante: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Cehia, Coreea de Sud, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Republica Moldova, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria. Pentru ediţiile din acest an se prognozează o creştere a suprafeţei cu 10%, în condiţiile menţinerii numărului ţărilor de origine a participanţilor.
Având în vedere cele prezentate, domnule Preşedinte, avem deosebita plăcere de a vă invita să participaţi, în calitate de oaspete, la ceremonia de deschidere oficială a INDAGRA, INDAGRA FOOD şi EXPO DRINK, eveniment ce va avea loc miercuri, 31 octombrie 2018, ora 10.00, în Pavilionul B3 din cadrul Centrului Expoziţional ROMEXPO.