News CCI Brasov

Târgul Bucharest Christmas Shopping

(0 voturi)
Târgul Bucharest Christmas Shopping

În  perioada 1-21 decembrie 2014,  se va desfășura prima ediție a Bucharest Christmas Shopping.

Bucharest Christmas Shopping va transforma Centrul Expozițional Romexpo într-un tarâm de poveste, unde publicul vizitator poate fi mai aproape de tradițiile românești de Crăciun, bucurându-se de atmosfera specifică sărbătorilor, cu arome îmbietoare și evenimente în spiritul Crăciunului.
În cadrul târgului sunt așteptați să expună producători și distribuitori de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, decorațiuni, cadouri, obiecte de artă și antichități, pachete de vacanță și produse alimentare.
În cadrul evenimentului se va defini o zona specială de distracție în care va fi amplasat un pationar, vor fi construite scene pentru colindători și pentru organizarea de concursuri, tombole și alte spectacole.

Pentru detalii suplimentare privind participarea la Bucharest Christmas Shopping, persoană de contact: Valentin lordache - Project Manager ROMEXPO
Mobil: 0758.837.725; Fax: 021 207.70.70 Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.