News CCI Brasov

 DEMO METAL 2018

(0 voturi)
  DEMO METAL 2018

DEMO METAL, cel mai important eveniment organizat în România în domeniul industriei prelucrării metalelor, din nou la Brașov!

Tehnic Media SRL, în calitate de organizator DEMO METAL, cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Centrul Enterprise Europe Network, vă invită să participați la mult așteptatul eveniment dedicat industriei prelucrării metalelor.

Cea de-a VIII-a ediție a DEMO METAL, cel mai important eveniment organizat în România în domeniul industriei prelucrării metalelor, se va desfășura în perioada 26-29 noiembrie 2018, pe fosta platformă industrială Rulmentul, la Centrul de Evenimente și Conferințe Lux Divina.

DEMO METAL se va desfășura în perioada 26 – 29 noiembrie 2018, cu scopul de a susține evoluția afacerilor locale din industrie, de a atrage noi investiții și de a încuraja parteneriate internaționale dedicate industriei prelucrării metalelor.

Conceptul DEMO METAL, validat în cele opt ediții anterioare, pune accentul pe practică. Astfel, la DEMO METAL Brașov 2018 vor putea fi văzute la lucru cele mai recente echipamente ce înglobează inovații Industry 4.0 și IIoT, iar companii expozante de top vor prezenta soluții pentru întreg lanțul de producție.
DEMO METAL este locul în care cei mai importanți furnizori de mașini-unelte, scule, echipamente, accesorii și soluții software pentru industria de prelucrare a metalelor își prezintă ultimele inovații și cele mai noi tehnologii.
Sunt așteptați să participe toți specialiștii și reprezentanții companiilor interesate de noutățile domeniului, pe care furnizorii prezenți le oferă producătorilor de componente pentru industriile: AUTO, AERO, CONSTRUCȚII DE MAȘINI etc.
Pe 26 noiembrie 2018, între orele 11:00 și 18:00, în cadrul Demo Metal Brașov, se va organiza SMART INDUSTRY FORUM, un eveniment dedicat companiilor din industriile: auto, mecanică, metalurgică, materialelor plastice, construcții, energetică și domenii conexe, iar in 28 noiembrie 2018 este BOSCH INDUSTRY DAY, între orele 09:45 și 18:00. Evenimentul este o adevărată platformă de business prin intermediul căreia puteți lua parte la întâlniri B2B!
Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe site-ul Demo Metal (www.demometal.ro)
Persoana de contact: Ioana Moldovan, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel: 0268 547073