News CCI Brasov

Târgul de Turism al României 2019

(0 voturi)
Târgul de Turism al României 2019

Târgul de Turism al României - locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte şi atracţii turistice. Membrii CCI Brașov beneficiază de tarife preferențiale!

În perioada 21-24 februarie 2019, Romexpo S.A. în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism – ANAT şi Camerele de Comerţ şi Industrie din România, împreună cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC), în calitate de parteneri, organizează ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României.

Ajuns la cea de-a 41-a ediţie, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte şi atracţii turistice, atât din România, cât şi din străinătate, incluzând: turismul cultural, rural, de business, turismul de tratament, destinaţiile exotice, croazierele şi turismul de aventură. Din ofertele companiilor expozante nu lipsesc nici accesoriile şi gadget-urile necesare în orice călătorie.

Pe lângă elementul B2C, Târgul de Turism al României are o importantă latură B2B, reprezentând pentru vizitatorii specialiști platforma ideală pentru a întâlni parteneri de afaceri, pentru a reînnoi și fideliza relațiile existente cu partenerii tradiționali.

De asemenea, Târgul de Turism al României contribuie la consolidarea industriei turismului din țara noastră prin promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor din România, dar și prin organizarea de conferințe și sesiuni de dezbateri în care sunt abordate problemele industriei, împreună cu autoritățile în domeniu. Astfel, în cadrul fiecărei ediții, au loc manifestări conexe organizate de Romexpo și partenerii acestui târg.
Târgul de Turism al României se va desfășura în Pavilioanele B1 și B2, pe o suprafață totală de peste 15000 metri pătrați unde vor expune peste 200 de companii din Bulgaria, Chile, Congo, Croația, Grecia, Israel, Macedonia, Palestina, Portugalia, Republica Moldova, România, Rusia, Spania, Turcia și Ungaria. Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României se remarcă prin participarea oficială a Africii de Sud, Bulgariei, Macedoniei, Republicii Moldova și Palestinei.

Informații suplimentare accesând: www.targuldeturism.ro