News CCI Brasov

Conferința Smart Start USA

(0 voturi)
Conferința Smart Start USA

20-21 martie 2019 la Miami aflați despre soluțiile eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești 

Vă anunțăm că în luna martie se continuă, în Statele Unite ale Americii, turneul de promovare a programului și platformei Smart Start USA, singurul program privat din România care creează primul ecosistem românesc dedicat creșterii exportului si internaționalizării companiilor cu capital românesc, cu acces prioritar pe piața Statelor Unite ale Americii .

Companiile sunt invitatem să testeze live piața americană și să participe în perioada 20-21 martie 2019 la Miami, cu începere la ora 10:00, la Conferința “Smart Start USA – Soluții eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești” ce va avea loc la sediul Camerei de Comerț Româno-Americană Florida, 1601 Biscayne Boulevard, Miami, FL 33132. Antreprenorii români au posibilitatea de a intra într-o nouă sesiune de dialog direct cu reprezentanți ai administrației locale americane și ai mediului de afaceri din statul Florida. Vor avea, de asemenea, ocazia să descopere atât oportunitățile concrete de afaceri cât și particularitățile economice și legislative reale ale pieței americane, prea puțin cunoscută de clasa de business din România. Subiectele abordate în cadrul conferinței sunt redate mai jos. Evenimentul este organizat de Smart Start USA, Camera de Comerț Româno-Americană din Miami și Miami DADE County, cu susținerea autorităților locale din Florida, a Camerei de Comerț și Industrie a României, Academiei de Studii Economice din București și a partenerilor de implementare First Bank, Banca Transilvania, Banca Comercială Română, Mastercard, certSign, Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM și Fondul Român de Contragarantare. Programul contribuie la dezvoltarea reală și concretă a Parteneriatului Strategic între România și Statele Unite ale Americii prin susținerea dezvoltării sectoarelor economice prioritare pentru exportul românesc și consolidarea relațiilor comerciale româno-americane. Smart Start USA se adresează antreprenorilor care doresc să își extindă afacerile pe piețele internaționale, în special pe piața americană.

Agenda Conferinței
“Smart Start USA – Soluții eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești”
20-21 martie 2019, Miami
20 martie 2019
Ora 10:00 – 16:00 ➢ Prezentări: ➢ Overview of Miami. ➢ Doing business in Florida. ➢ Establishing a business in Florida. ➢ Overview of the next events on the calendar. ➢ Tour of Miami Port / Airport. ➢ Prezentări la sediul liderilor locali. 21 martie 2019
Ora 10:00-16:00 ➢ Prezentări la sediul liderilor locali. Ora 19:00-21:00 ➢ Closing remarks & networking reception.
Pentru a participa la acest eveniment, accesați platforma smartstartusa.net/evenimente (nu este necesară înscrierea în platformă).
Informatii suplimentare: E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.