News CCI Brasov

Festivalul Vinlabrasov

(0 voturi)
Festivalul Vinlabrasov

Vinlabrașov - Festivalul ce reunește o serie de surprize! 

Camera de Comert si Industrie Brasov, ca in fiecare an, este sustinator al evenimentului VinLaBrasov, un eveniment aflat la a IV-a editie si care se doreste a deveni o traditie a Brasovului.

In aceasta editie organizatorii vin cu noi surprize cum ar fi punctarea/ evaluarea vinurilor de catre un juriu acreditat, urmand sa fie produsa o brosura VinLaBrasov cu acest top, aceasta brosura va purta si machetele de marketing ale partenerilor, vor fi distribuite catre toate cramele si restaurantele din Brasov, introduse pe mediul online intr-un site specializat pe vinuri.

Totodata organizatorii vin in sprijinul festivalului cu petrecerea de "8 martie" Vinyl Tapas & Rum, iar pe "9 martie" Golan, DJ Untold Mainstage, DJ Neversea Mainstage. Petrecerile vor fi sub brand-ul "BOHEME - Nuits Musicale" (Brand sub care vor fi activate diferite evenimente si in decursul anului).
Festivalul VinLaBrasov va avea loc in acest an in perioada 08 – 10 martie in central vechi al Brasovului la Casa Armatei si se va desfasura pe parcursul a 3 zile, astfel:
 Vineri, 08.03.2019, intre orele 14:00-21:00
 Sambata, 09.03.2019, intre orele 13:00-21:00
 Duminica, 10.03.2019, intre orele 12:00-19:00

Programul va fi completat de petrecerea pregatita brasovenilor cu ocazia zilei de 8 Martie, petrecere care va avea loc tot la Casa Armatei, cu un line-up de exceptie (urmeaza sa se revina cu informatii in momentul in care vom stabili toate detaliile).
Petrecerea are o capacitate de aproximativ 800 de persoane,iar pe tot parcursul desfasurarii acesteia se va incerca sa se creasca vanzarea de vin.
Fata de editiile anterioare, s-a implementat o noua metoda de plata, care presupune perceperea unei taxe de participare de 30 lei/persoana. O data cu achitarea taxei, persoana va primi 6 vouchere pe care le poate folosi la standurile cramelor (crama primeste voucher-ul si astfel poate sa inceapa degustarea). Evident, dupa epuizarea voucher-elor, clientii au posibilitatea sa isi achizitioneze altele.
Prin aceasta modalitate, se va incerca sa se diminueze taxele targului, prevenind astfel consumul in exces.
Dorim sa mentionam ca magazinul cu vin de vanzare va fi organizat la intrare.
Standurile, paharele, gheata si buna desfasurare a evenimentului le vor fi asigurate catre organizatori!
Pentru prezentari de vin organizate sau master class-uri in cadrul evenimentului, organizatorul are rugamintea sa-i transmiteti o solicitare, pentru a va putea introduce in program.
Evenimentul este promovat in cadrul Galei de Excelenta a Camerei de Comert si Industrie Brasov, iar ceremonia de deschidere va fi onorata prin prezenta oficialitatilor orasului.
Alte elemente de marketing :
 Au fost invitati diferiti bloggeri prior evenimentului
 Conferinte de presa in fata materialelor promotionale
 Invitatii personale la cele mai importante restaurant si activitati turistice din Valea Prahovei, Poiana Brasov, Bran, etc. (100 km diametral)
 Retelele media 24 FUN, Zile si Nopti.
 Retele sociale
 Marketing in cadrul Universitatii Transilvania pentru cei 30.000 de studenti in Brasov

Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment: Popa Cristian - Belvedere Horeca, Tel. 0723.184.500, www.VinLaBrasov.ro