News CCI Brasov

Expo Gastropan 2019

(0 voturi)
Expo Gastropan 2019

Ajută-ți afacerea să crească vizitând expo Gastropan!

După 10 ani în care a crescut continuu, anul acesta Expoziția Internațională GastroPan va avea loc pentru prima dată la Expo Arad - cel mai modern centru expozițional din vestul țării. Fiind un puternic pol economic, Aradul și cel mai bun punct de întâlnire pentru afacerile din vestul și estul Europei. Descoperă căile de acces către cel mai importat eveniment profesional din sector, programat pentru perioada 28-30 martie 2019, la Expo Arad.

Generator de trenduri
GastroPan este principala sursă de inspirație pentru antreprenorii și specialiștii care activează în domeniile țintă, atât în privința dotărilor și tehnologiilor expuse cât și în domeniul ingredientelor și a tehnicilor de lucru care pot fi experimentate LIVE la standurile expoziției. Expozanții vor veni anul acesta cu soluții consacrate din portofoliul lor, dar și cu idei noi care pot deveni generatoare de profit pentru orice brutărie, cofetărie, patiserie, gelaterie, pizzerie, bar, cafenea, hotel sau restaurant.

O locație accesibilă
Vizitarea expoziției internaționale GastroPan este facilă atât din țară cât și din străinătate, cu avionul, cu mașina sau cu trenul și taxiul. De la Aeroportul din Timișoara, organizatorii oferă transfer gratuit în perioada expoziției numai pe bază de rezervare prealabilă. Trimite până în data de 4 martie, pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. numărul zborului și datele și orele de sosire/plecare.
Ia-ți biletul de acces
Doar completând Talonul de Acces de AICI vei beneficia de acces gratuit pentru vizitarea expoziției GastroPan 2019. Prezintă la intrare confirmarea primită pe e-mail.
PARTICIP la GastroPan

Nu uita avantajul de bază al acestei expoziții: prin prezența fizică a celor mai mulți furnizori români și străini în același loc, ai oportunitatea de a testa, compara, degusta și experimenta la fața locului ofertele disponibile, alegând cele mai potrivite opțiuni pentru afacerea ta! Detalii pe www.gastropan.ro