News CCI Brasov

Deveniți partener al Festivalului Iron Dragons, prima ediție, 2019

(0 voturi)
Deveniți partener al Festivalului Iron Dragons, prima ediție, 2019

Show aviatic, salturi de agrement cu parașuta, plimbări cu baloane cu aer cald, concerte și spectacole , street food - totul la prima ediție a unui Festival inedit!

2019-logo-BRASOVulVREA-v3Festivalul se va desfășura în perioada 31 mai - 2 iunie 2019 pe pista Aeroportului Brașov.
Fiecare zi a evenimentului va începe cu orele 09.00 și cu show-ul aviatic, atractii cu specific militar, intr-un spirit civil, care ofera oportunitatea vizitatorilor de a survola cadrul natural si zona Brasovului cu avioane de agrement,totul bine organizat de către Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă”, în parteneriat cu Aeroclubul României şi cu Şcoala Superioară de Aviaţie cu ocazia celei de-a XXI-a ediţie a Conferinţei Internaționale „Scientific Research and Education in the Air Force”.

Programul este completat de serile muzicale ale Festivalului Iron Dragons care prezinta publicului un line-up artistic de renume international, una din vedete fiind Mahmut Orhan, care este cunoscut pentru compozitiile sale ce au mixat linia melodica a iubitului serial Game Of Thrones, depasind 1 miliard de vizualizari . Tinand cont de lansarea sezonului al II lea al serialului, credem ca atractia va fi una de impact si o surpriza placuta. Avem convingerea ca acest festival va fi un evenimet de impact si o surpriza placuta atat pentru brasoveni cat si pentru vizitatorii sai din toata tara.

În fiecare zi a festivalului vizitatorii se vor putea bucura de:
• Show aviatic (inclusiv show acrobatic de campionat mondial)
• Salturi de agrement cu parasuta
• Bombardier pentru show aviatic
• Show de lumini
• Concerte și spectacole de seara
• Loc de joacă pentru copii
• Plimbări cu baloane cu aer cald
• Standuri street food
• Standuri pentru iubitorii de vin
• Standuri de degustare a unor băuturi exclusive lansate pentru prima oară în România
• Trenuleț turistic
• Concurs Drone
• Site surveille
• Expoziții tehnica militara
Zona de relaxare

Vom cuprinde o scena principala si o scena pentru copii (31-2 iunie), unde se vor integra programele artistice dedicate zilei speciale de 1 IUNIE, precum si o zona de relaxare organizata cu sprijinul Coca Cola, unul din sponsorii nostri principali,logistica zonei de luat masa pentru street food va fi asigurata de Carlsberg,etc.

In ultima zi, in mod special, vom intregi imaginea de amploare a acestui festival cu un show aviatic de exceptie al mult-iubitele F16 si Mig-ul 21 Lancer.

Puteti urmari Show-ul aerian de la editiile anterioare pe pagina Show Aerian Brasov 2018 AFASES sau, parţial, în reportajele realizate de posturile naţionale şi locale de televiziune , din aceeasi perioada anului 2018.

Mai sunt si alte surprize pe care le vom discuta pe parcurs.

Este un eveniment care va avea o prezentare mediatica atat la nivel national cat si international. Acesta include o serie de manifestari de mare amploare si vizibilitate in Brasov: deschideri oficiale, dezbateri, lucrari publice, inaugurari, etc. acesta fiind prilejul de a evidentia interesele convergente ale cetatenilor de dezvoltare regionala durabila si sustenabila de promovare a imaginii Brasovului in Romania si Europa.

Considerând că activitatea pe care o desfășurați este de interes atât pentru comunitatea de afaceri cât și pentru publicul larg, avem placerea de a va lansa provocarea de a deveni partener  al festivalul pe care il organizam.

Pentru a deveni partener al evenimentului va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  

 Mai multe click aici.

2019-festival-dragons