News CCI Brasov

Delegație din Germania "Industria cartofului"

(0 voturi)
Delegație din Germania "Industria cartofului"

Vă interesează produsele alimentare și specialitățile din Germania? Vreți să vă întâlniți cu potențiali parteneri de afaceri?

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana impreuna cu GEFA Export Service organizeaza in numele Ministerului Federal German al Alimentație și Agriculturii o delegatie de sondare a pietei cartofului in Romania si Bulgaria. Delegația in Romania va avea loc intre 20 si 22 mai. Ulterior, ea va continua in Bulgaria.

Unsprezece companii germane, active in industria de prelucrare si productie a cartofului din Germania, doresc sa identifice parteneri de afaceri in Romania, in principiu distribuitori, importatori si cumparatori en-gros. In cadrul acestei delegatii se organizeaza si un eveniment de networking la Brasov cu companiile germane, destinat companiilor romanesti interesate de alimente si specialitati germane si active in industria cartofului.

Va prezentam  un scurt profil al celor 11 companii germane interesate sa patrunda pe piata din Romania si interesele lor de colaborare.

Firmele interesate sunt rugate sa completeze formularul de participare online : http://rumaenien.ahk.de/ro/events/evenimente-actuale/formular-de-exprimare-a-interesului-de-colaborare/ sau varianta scrisa pana cel tarziu luni, 6 mai 2019.

Pentru detalii suplimentare, la nr. de telefon 021 2079146 sau prin e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .