News CCI Brasov

Forumul de afaceri România-Vietnam

(0 voturi)
Forumul de afaceri România-Vietnam

15 APRILIE 2019 - puteți  intra în dialog direct cu importante companii vietnameze din domenii diverse!

Forumul de afaceri Romania – Vietnam  va avea loc in data de 15 aprilie 2019 la sediul CCIR Business Center, este  organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Socialiste Vietnam, în marja vizitei oficiale la București a E.S. domnul Nguyen Xuan Phuc, Prim Ministru al R.S. Vietnam, ce va fi însoțit de o delegație de afaceri.

În cadrul acestui eveniment de referință membrii CCI Brașov vor avea oportunitatea de a intra în dialog direct cu importante companii vietnameze din domenii precum: petrol și gaze, textile, agricultură, produse alimentare, IT, turism, transport și logistică, energie, telecomunicații, instituții financiare și bancare, comerț, construcții civile și industriale, produse farmaceutice.
Lista preliminară a delegației de afaceri din Vietnam poate fi accesată click aici 

Ora de început și agenda evenimentului va fi comunicată în cel mai scurt timp.
Taxa de participare este de 200 lei (fără TVA) / persoană, în limita locurilor disponibile.

Formular de înscriere  online

Accesul la eveniment va fi permis doar în baza confirmării înscrierii ce va fi transmisă de către CCIR ulterior înregistrării online.
Aşteptăm cu interes răspunsul dumneavoastră până cel târziu la data de 12 aprilie a.c, iar pentru detalii vă rugăm să îl contactaţi pe domnul Răzvan Pârvulescu, Consilier, Biroul de Relații Bilaterale, email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel +40374 474 382.