News CCI Brasov

Workshop: Investeşte pentru viitor!

(0 voturi)
Workshop: Investeşte pentru viitor!

Vǎ invitǎm la un workshop dedicat mediului de afaceri!

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat şi Bursa de Valori Bucureşti (BVB) vǎ invitǎ la workshop-ul “Investeşte pentru viitor!”.
Data: 18 aprilie, ora 09:00, Locaţie: Hotel Aro Palace
“Investeşte pentru viitor!” vine ȋn ȋntâmpinarea mediului de afaceri şi a antreprenorilor români, cu scopul de a propune utilizarea pârghiilor şi mecansimelor bursiere dedicate dezvoltǎrii afacerilor acestora.
In cadrul workshop-ului, veţi afla oportunitǎţile pe care piaţa de capital româneascǎ le oferǎ societǎţilor care au proiecte de dezvoltare, direct de la Bursa de Valori Bucureşti şi de la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. Vor fi alǎturi de noi şi intermediari financiari, care au realizat cu succes operaţiuni de finanţare prin care antreprenorii au atras resursele financiare necesare punerii ȋn practicǎ a proiectelor de dezvoltare a afacerii acestora.
Agenda
09:00 – 09:30 – Welcome coffee
09:30 – 10:15 – Cuvânt de deschidere
• Adrian Tǎnase, Director General, Bursa de Valori Bucureşti
• Sorin Naş, Secretar de Stat, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ si Antreprenoriat
10:15 – 10:30 – Made in Romania – Programul BVB pentru identificarea şi susţinerea viitoarelor motoare de creştere ale economiei româneşti
• Ştefan Musgociu, Specialist Dezvoltare şi Marketing, Bursa de Valori Bucureşti
10:30 – 11:45 – De ce am ales Bursa de Valori Bucureşti
• Moderator: Ileana Botez, Şef Departament Listǎri, Bursa de Valori Bucureşti
• Lucian Isac, Director General Estinvest
• Cezar Stroe, Presedinte - Director General, iHunt Technology Import Export
• Jozsef Gabor Molnar, Presedinte - Director General, AAGES
• Administrator fonduri de investitii (TBC)
11:45 – 12:00 – Concluzii
• Adrian Tǎnase, Director General, Bursa de Valori Bucureşti
• Sorin Naş, Secretar de Stat, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ si Antreprenoriat
12:00 -13:00 – Business lunch
13:00 – 15:00 – Ȋntâlniri 1 la 1
Pentru aceste ȋntalniri, vǎ rugǎm sǎ vǎ rezervaţi un loc printr-un email trimis la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. cu textul “Ȋntâlnire la Brasov”.
In data de 18 aprilie, Bursa de Valori Bucureşti va organiza la Brasov, seminarul educaţionat gratuit “Fluent ȋn Finanţe”, destinat persoanelor fizice care sunt interesate sǎ cunoascǎ mai bine modul ȋn care se pot realiza investiţiile pe piaţa de capital româneascǎ.
Dacǎ doriţi sǎ aflaţi mai multe informaţii despre seminarul “Fluent ȋn Finanţe”, vǎ rugǎm sǎ accesaţi www.bvb.ro/fluentinfinante .
Participarea la ambele evenimente este GRATUITǍ.
Pentru o buna organizare a workshop-ului “Investeşte pentru viitor!”, vǎ rugǎm sǎ vǎ ȋnscrieţi utilizând formularul existent pe site-ul www.bvb.ro/workshop sau sǎ trimiteţi un email pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. cu textul “Participare workshop la Brasov” .
Pentru a afla mai multe despre oportunitǎţile şi beneficiile pe care Bursa de Valori Bucureşti le pune la dispoziţia mediului de afaceri, vizitaţi: www.bvb.ro .