News CCI Brasov

Misiune economică cu ocazia China Brand Fair din Budapesta

(0 voturi)
Misiune economică cu ocazia China Brand Fair din Budapesta

În perioada 3-5 iunie, la Budapesta va avea loc China Brand Fair, o misiune economică a Ministerului Economiei din China.

Peste trei sute de firme din a doua economie a lumii vin să întemeieze legături de afaceri cu societăţi comerciale din Europa de Est. „Vor veni din China peste 300 de firme expozante, vor veni din China 40 de firme care vor să importe şi, de asemenea, câteva firme de general trading”, a precizat Sandor Rus, manager Central European Cooperation Zone.

Firmele braşovene trebuie să ştie că numărul de firme româneşti care pot participa este limitat și se pot înscrie la Camera de Comerţ şi Industrie Braşov - primul venit este şi primul servit existând posibilitatea obținerii unor gratuițăți sau reduceri.

Persoana de contact la CCI Bv.: Luisa Palos, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  , telefon: 0728/137727

Societăţile braşovene se pot înscrie şi online pe site-ul www.chinabrandfair.eu, dar nu vor putea beneficia de anumite avantaje oferite de ministerul chinez, prin intermediul camerelor de comerţ.