News CCI Brasov

Conferința Smart Start USA

(1 Vot)
Conferința Smart Start USA

Smart Start USA pornește în al doilea roadshow în România.

Smart Start USA pornește în al doilea roadshow în România. Mediul de afaceri din Braşov are oportunitatea de a afla informații de ultim moment atât despre programul și platforma Smart Start USA, cât și despre afacerile de succes demarate în urma înscrierii în program în anul 2018.

Vă invităm joi, 16 mai 2019, ora 11:00, să participați la Conferința “Smart Start USA – Soluții eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești” ce va avea loc la Camera de Comerţ şi Industrie Braşov, Str. Mihail Kogălniceanu nr.18-20, bloc 1 K, scara C-D, Braşov, jud. Braşov. În cadrul conferinței va fi prezentată platforma de înscriere în program.

Evenimentul este organizat de: Camera de Comerț și Industrie a României, Academia de Studii Economice din București, Fundația Laufer, împreună cu partenerii de implementare a programului Smart Start USA: First Bank, Banca Transilvania, certSign, FNGCIMM, Fondul Român de Contragarantare.

Prin Smart Start USA, 85 de companii românești au intrat în dialog direct cu reprezentanți ai administrației locale și ai mediului de afaceri din Statele Unite, descoperind atât oportunități concrete de afaceri cât și particularitățile economice și legislative reale ale pieței americane.


La eveniment vor participa reprezentanți ai băncilor partenere, ai mediului academic, ai mediului de afaceri, precum și ai administrației publice locale.

RSVP: E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Parteneri:

2019-parteneri-smart-usa