News CCI Brasov

Forumul Anual SUERD

(0 voturi)
Forumul Anual SUERD

Cea de-a opta ediție a Forumului Anual SUERD se va desfășura între 27 și 28 iunie 2019 la Palatul Parlamentului, la București ca eveniment-cheie al Președinției române la SUERD, și va fi organizat de România împreună cu Comisia Europeană și Programul Transnațional Dunărea.

Astfel, avem deosebita plăcere să vă invităm să participați la cel mai important eveniment de stabilire de contacte de afaceri prin organizarea de întâlniri Business-to-Business (B2B).
Acest eveniment este organizat de Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software (ARIES) în parteneriat cu rețeaua Enterprise Europe Network în cadrul celei de-a opta ediție a Forumului Anual SUERD.
Evenimentul de stabilire de contacte de afaceri, va avea loc în 26 iunie 2019, la Palatul Parlamentului, la București.
Temele care vor fi abordate sunt:
1. CONECTIVITATE ȘI MOBILITATE
2. SERVICII DE CLUSTER
3. APA ȘI CALITATEA AERULUI
4. ASPECTE JURIDICE ȘI ADMINISTRATIVE ÎN CADRUL EUSDR
Mai multe detalii despre eveniment, precum și înregistrarea participanților și stabilirea întâlnirilor în funcție de activitatea fiecăruia în parte, se face prin serviciul online al evenimentului, disponibil la adresa https://eusdr2019-b2b.b2match.io/până la data de 17 iunie 2019.
Pentru participare este necesara acreditarea online, care este deschisă pana pe 17 iunie:
https://accreditation.romania2019.eu/events/conference/kE0mxAjVPYvbpJd7K1L6Dqa9yqj9B3Wk24ewlRN8yoznMOQ5gZ
Vă rugam sa rețineți că ecusoanele oficiale vor fi emise după ce v-ați înregistrat și ați primit aprobarea pentru acreditarea de pe portalul oficial de acreditare. Ecusoanele permit participanților înregistrați să participe la toate evenimentele secundare, înainte de confirmarea preliminară a participării / înregistrării fiecărui eveniment separat. Ecusoanele vor fi distribuite la biroul de înregistrare al Parlamentului, intrarea C1 începând cu data de 26 iunie 2019, ora 8:00.
In cazul in care doriti sa participati va rugam sa ne anuntati.
Cu deosebita consideratie,
PhD Eng Cornelia Muraru-Ionel
Coordinator of the Technological and Business Incubator INMA-ITA, cluster manager of IND-AGRO-POL competitiveness pole
INMA - National Institute of Research-Development for Machines and Installation designed to Agriculture and Food Industry - Enterprise Europe Network member
Bucharest, sector 1, Ion Ionescu de la Brad blv, no.6
Mobile phone +40742226193, Phone +40212693256, fax +40212693270, e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
web page http://www.inma.ro