News CCI Brasov

Misiune economică ROMÂNIA – UNGARIA în domeniul mobilei și al lemnului

(0 voturi)
Misiune economică ROMÂNIA – UNGARIA în domeniul mobilei și al lemnului

20 iunie 2019 - zi dedicată întâlnirilor bilaterale de afaceri între firme din domeniul industriei lemnului! Participarea este gratuită!

Fundația pentru Promovarea Întreprinderilor, Județul Zala Ungaria împreună cu Camera de Comerț și Industrie Brașov prin intermediul centrelor Entreprise Europe Network organizează în data de 20 iunie, între orele 12:00-15:00, Misiunea economică România-Ungaria, dedicată întâlnirilor bilaterale de afaceri între firme din același domeniu de activitate.

2019-een-nou

Evenimentul este organizat in colaborare cu Clusterul Pro Wood, recunoscut internațional care promovează inovarea, spiritul antreprenorial și transferabilitatea, elemente cheie pentru cresterea competitivității în domeniul exploatării forestiere, din industria semifabricatelor din lemn şi industria mobilei.

Această misiune reunește reprezentanți din rândul firmelor private maghiare, reprezentanți ai Clusterului de Lemn și Mobilier din Șopron precum și de la Universitatea din Șopron.

Agenda evenimentului la Brașov:
20 iunie, între orele 12:00-15:00 - Întâlniri bilaterale româno-maghiare, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Str. Mihail Kogălniceanu nr.20

Sectoarele de activitate ale reprezentanților delegației maghiare
Firme producătoare de mobilă:
- producția și distribuția de mobilier interior pentru magazine și hoteluri
- producția de mobilier de baie, dulap, comodă, rafturi, echipamente pentru birourile medicale
- prelucrarea și distribuția materiei prime pentru industria lemnului și a ambalajelor, distribuția armăturilor industriale din lemn
Firme din industria forestieră
- prelucrarea materiei prime din lemn și distribuția lemnului
Firma de marketing
- experiență în domeniul cercetării, comunicării și organizării evenimentelor în domeniul forestier și al industriei lemnului. Responsabil de management a Clusterului InnoDental Dental and Health Tourism și Clusterul Pannon pentru lemn și mobilier
Clusterul Pannon de Lemn și Mobilier din Sopron:
- proiectarea și realizarea caselor din lemn și case ecologice, construcții și structuri exterioare, pereți și podele sau garduri, design interior, protecția lemnului și consiliere energetică;
- producție mobilier unic și în serie pentru birouri și case în diferite stiluri, mobilier din lemn masiv din lemn nobil, mobilier tapițat, corpuri, saune și bazine de vânt, mobilă de bucătărie
- execuție scări și balustrade, uși și ferestre, pardoseli și parchet
Universitate din Sopron: Facultatea de Pedagogie Benedek Elek, Facultatea de Silvicultură, Facultatea de Economie Alexandre Lamfalussy și Facultatea de Inginerie, Științe ale lemnului și Arte aplicate Simonyi Károly.
- cercetare-dezvoltare-inovare, transfer tehnologic și programe de studii în limba engleză

Firmele și descrierea în detaliu a acestora, cu specificația că sunt interesați în oportunități de colaborare în regiune, click aici.

PARTICIPAREA este GRATUITĂ!

Vă rugăm să confirmați prezența dvs. la eveniment și opțiunea de matching cu firmele maghiare până cel târziu 18.06.2019.

Persoane de contact din cadrul CCI Brașov: Sorina Blejan, e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.   si Ioana Moldovan e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  

misiune economica Ungaria