News CCI Brasov

Eveniment: Zilele Diplomaţiei Comerciale

(0 voturi)
Eveniment: Zilele Diplomaţiei Comerciale

Întâlnirile de lucru din cadrul primei ediții a “Zilelor Diplomației Comerciale”, eveniment organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat pe data de 5 iulie 2019 la hotel Alpin, Poiana Brașov.

Evenimentul se va desfășura la hotel Alpin, Poiana Brașov. Pe data de 5 iulie 2019, începând cu ora 9:30, oamenii de afaceri interesați să-și promoveze produsele și serviciile pe piețele externe pot să dialogheze direct și individual cu reprezentanții Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (MMACA) din cadrul misiunilor diplomatice ale României în străinătate (consilierii economici).

Lista reprezentanților din rețeaua externă a MMACA ce vor participa la eveniment, click aici.

Pentru a vizualiza agenda evenimentului, click aici.

Pentru detalii suplimentare sau clarificări, vă rugăm să contactați reprezentanții Departamentului de Relații al Camerei de Comerț și Industrie Brașov la adresele : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  sau Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .