News CCI Brasov

Workshop pe tema oportunităților de finanțare nerambursabilă

(0 voturi)
Workshop pe tema oportunităților de finanțare nerambursabilă

10 IULIE 2019 - aflați totul despre finanțarea proiectelor ce pot fi depuse în cadrul liniilor de finanțare. PARTICIPARE GRATUITA!

Camera de Comerț și Industrie Brașov vă invită in data de 10 iulie 2019 la workshopul ce se va desfășura la sediul nostru din Brașov, Str. Mihail Kogălniceanu nr.18-20, incepand cu ora 11,00.

Cu această ocazie, consultanții noștri de specialitate vor prezenta într-o manieră interactivă oportunitățile de finanțare din fonduri europene și/sau naționale, deschise în prezent sau care se preconizează că se vor lansa în viitorul apropiat.

Evenimentul își propune să ofere participanților, într-o abordare nonformală, informații specifice privind condițiile de finanțare a proiectelor ce pot fi depuse în cadrul liniilor de finanțare dezbătute în cuprinsul evenimentului, respectiv ultimul apel pe POR 2.1 A Microîntreprinderi pentru perioada 2014-2020, Schema de ajutor de stat în baza H.G. nr. 807/2014,POR 2.2 IMM-uri, Programul național multianual de microindustrializare, Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață.

Reprezentanții mediului de afaceri interesați să participe la workshop sunt rugați ca, până la data de 9 iulie 2019, să completeze formularul de înscriere, disponibil la următorul link

Informaţii suplimentare precum şi consultanţă pentru realizarea documentaţiilor de finanţare pot fi obţinute la Centrul de Consultanţă al Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov: tel: 0268/547 084, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ;