News CCI Brasov

Seminar - Îmbunătățirea securității și sănătății la locurile de muncă prin managementul substanțelor periculoase

(0 voturi)
Seminar - Îmbunătățirea securității și sănătății la locurile de muncă prin managementul substanțelor periculoase

Soluții practice, moderne, promovate de experți cu o bogată experiență în domeniu- doar la  seminarul din 24.07.2019!

Enterprise Europe Network, prin organizațiile Camera de Comerț și Industrie Brașov și Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, alaturi de ITM Brașov, Asociația Română de Securitate și Sănătate în Muncă ARSSM și PROTESAN SERV SRL, vă invită să participați, miercuri, 24 iulie 2019, începând cu orele 10,30, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Brașov, strada Mihail Kogălniceanu, nr. 18-20, bl. 1K, sc.C-D, la evenimentul cu tema „Îmbunătățirea securității și sănătății la locurile de muncă prin managementul substanțelor periculoase”.

Acest eveniment face parte din Campania 2018-2019 a Agenţiei Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă EU-OSHA și își propune constituirea unui cadru adecvat pentru prezentarea intereselor părților și a unor soluții practice, moderne, promovate de experți cu o bogată experiență în domeniu.
Structura seminarului este următoarea:

2019-24-07-ssm

Pentru mai multe informații, dar și pentru confirmarea participării dumneavoastră la acest eveniment, vă rugăm să urmăriți următorul link, care vă permite înregistrarea într-o baza de date, fie să ne contactați la coordonatele de contact: Stefania Molea, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. / tel: 0268547084 / 153; Sorina Blejan, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. / tel: 0268547084 /148.

Parteneri SSM

Mai multe din această categorie: « RePatriot Summit SkirtBike Brașov 2019 »