News CCI Brasov

SkirtBike Brașov 2019

(0 voturi)
SkirtBike Brașov 2019

Dragi bicicliste din Brașov care pedalați pe drumul vostru zilnic spre job sau spre o întâlnire relaxată la cafea, vă reamintim că am învârtit roata SkirtBike Brașov împreună pe 2 iunie 2013 la Prima Ediție.

De atunci am amestecat idei, am adunat oameni mișto în cercul ăsta, am descoperit că pasiunea poate fi dezvoltată într-o comunitate.

Ediția a 5-a SkirtBike Brașov are loc pe 27 iulie. Aduce un eveniment funky de o zi, dedicat comunității de bicicliste din Brașov. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov, a Camerei de Comerț și Industrie și a Asociației Brașovul Pedalează. Strategia de comunicare și conceptul Skirt Bike Brașov 2019 fost desenat împreună cu RTB PR Agency.

Anul acesta avem și o misiune. Ne dorim să facem din Brașov un oraș mai prietenos pentru comunitatea bicicliștilor. Împreună vom construi și monta rasteluri ce ne vor motiva să ieșim mai des la pedalat în centrul vechi al orașului, fără să mai avem grija parcării în siguranță a biclei.
Credem cu tărie că implicarea în misiunea noastră va încuraja comunitatea brașoveană să pedaleze mai des și să aibe un motiv în plus de a se deplasa cu bicicleta prin oraș, pentru a contribui la susținerea unui oraș mai verde și mai puțin aglomerat și pentru promovarea unui stil de viață mai sănătos și mai fericit în orașul de la poalele Tâmpei.

Evenimentul se desfășoară în trei etape: paradă prin oraș pe biciclete, picnic party și after-party, astfel:
1. Start Paradă, ora 16,00 la Biblioteca Județeana George Barițiu Brașov Parada biciclistelor prin oraș
2. Finish Paradă în Campus Coresi (str.Turnului nr.5) unde va avea loc picnic party, zonă de relaxare, foto corner, workshop uri de yoga, nutriție, makeup, DJ Set, tombolă cu premii și activări sănătoase susținute de partenerii noștri.
3. after-party cu Soundopamine în Visssual (str.Fabricii)

Biciclistele care doresc să se implice în misiunea noastră, o pot face participând la parada din 27 iulie. Au la dispoziție trei Kituri de Participare pe care le pot achiziționa înainte de event sau în ziua evenimentului:

Kit de biciclistă Implicată – 100 lei
Kit de biciclistă Pasionată – 45 lei
Kit de biciclistă Relaxată – 25 lei

SkirtBike Brașov 2019 se bucură de susținerea unor parteneri implicați, unii aflați alături de noi încă de la prima ediție – Cartier Coresi, Bicicletele Pegas, SkirtBike, 24 FUN Brasov, Aqua Carpatica, Avene, I'Velo, Best Optic, Makeover Paris România, 4rooms, Bistro de l'Arte și sprijinul Poliției Rutiere și Locale.
Aura Petrașcu (project manager) – 0722 622925
Alina Ariton (chef comunicator) – 0785 294766
Bianca Simion (comunicator/social media) – 0731 606035
Mai multe detalii despre traseu și evenimente viitoare aflați de pe facebook.com/skirtbikebrasov 

2019-parteneri-skirtbike