News CCI Brasov

Conferință pe tema îmbunătățirii și consolidării formării profesionale în sistem dual la nivelul județului Brașov

(0 voturi)
Conferință pe tema îmbunătățirii și consolidării formării profesionale în sistem dual la nivelul județului Brașov

31 iulie 2019 - aflați despre învățământul dual!

Avem plăcerea de a vă invita miercuri 31 iulie 2019, la conferința pe tema îmbunătățirii și consolidării formării profesionale în sistem dual la nivelul județului Brașov, eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie Brasov in parteneriat cu Autoritatea Naţională pentru Formare Profesională Inițială în Sistem Dual din România.

În acest context, vor fi prezentate exemple de bune practici în domeniul învățământului dual precum și colaborarea cu autoritățile locale.

În domeniul formării și certificării profesionale, Autoritatea Națională pentru Formare Profesională Inițială în Sistem Dual din România și Camera de Comerţ şi Industrie a României, alături de Camera de Comerț și Industrie Brasov, vor colabora pentru susținerea demersurilor referitoare la învățământul profesional dual, în vederea perfecționării sistemului de formare și certificare profesională inițială în sistem dual în județul Brașov.

Cunoscând interesul în învățământul dual, consideram utilă o cooperare pentru identificarea nevoilor de calificare/formare, sens în care preconizam elaborarea unui plan unitar pentru îmbunătăţirea educaţiei, formării, certificării şi recunoaşterii profesionale iniţiale în sistem dual din România.

Evenimentul va avea loc la sediul Bibliotecii Județene George Barițiu – Brașov, B-dul Eroilor nr. 33-35, Livada Poștei, începând cu ora 11,00.

Agenda evenimentului click aici

Conferința va fi urmată de semnarea Protocolului de Colaborare dintre Camera de Comerţ şi Industrie Brasov și Autoritatea Naţională pentru Formare Profesională Inițială în Sistem Dual din România. Obiectivul comun al Protocolului de Colaborare urmărește dezvoltarea educației și formării profesionale inițiale în sistem dual și certificarea calificărilor profesionale, instrument deosebit de important, menit să definească, dar și să operaționalizeze obiectivele în domeniul formării profesionale inițiale în sistem dual, afirmate în mod repetat de către Camerele de Comerț și Industrie din România.

Așteptăm confirmarea participării până în 25.07.2019 la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.