News CCI Brasov

Misiuni de Afaceri - Consorțiul Cosmenerg4i

(0 voturi)
Misiuni de Afaceri - Consorțiul Cosmenerg4i

Misiune de afaceri în zona ASEAN și țările din Orientul Mijlociu - Abu Dhabi, Emiratele Arabe; Kuala Lumpur, Malaezia și Singapore în perioada septembrie - octombrie 2019, organizată de COSMENERG-4i "Cluster global pentru energii regenerabile și tehnologii de mediu".

 

Scopul COSMENERG-4i este de a dezvolta un pachet comun de servicii de internaționalizare, inclusiv utilizarea unei platforme de networking online pentru membrii clusterelor (IMM-uri), furnizate în mod continuu membrilor cu afaceri viabile pentru internaționalizare prin intermediul rețelei de colaborare a parteneriatului cu organizații din țările țintă (ASEAN și țările din Orientul Mijlociu).

Misiunile de afaceri: 

Ca parte a pachetului de servicii de internaționalizare CE-ME-ASEAN pentru IMM-uri, parteneriatul organizează misiuni de afaceri în țările ASEAN (Malaezia și Singapore), precum și în Emiratele Arabe Unite.

Abu Dhabi, EAU 9-12.09.2019 -  World Energy Congress
Kuala Lumpur, Malaezia 9-11.10.2019 - International Greentech & Eco Products Exhibition & Conference (IGEM)
Singapore 30.10 – 01.11. 2019 -  Asia Clean Energy Summit ACES

Cine poate să participe: 

IMM-uri din România (întreprinderile mici și mijlocii) din sectoarele Energie regenerabilă și Tehnologii de mediu, firme care doresc să stabilească colaborări cu întreprinderile de pe piețele țintă din industriile emergente de tehnologii ecologice, energie bio, energii regenerabile și tehnologii de mediu. 

Criterii de eligibilitate și selecție:

Aplicațiile vor fi selectate în funcție de următoarele criterii calitative:
▪ plan de afaceri pentru internaționalizare sau o idee viabilă de dezvoltare a afacerii care necesită asistență în domeniul internaționalizării
▪ un obiectiv clar și măsurabil legat de participarea la misiunea economică
▪ o cifră de afaceri suficientă pentru a implementa cu succes procesul de internaționalizare și a intra pe piața țintă
▪ experiența dovedită a inițierii sau punerii în aplicare a cooperării internaționale în domeniul afacerilor în afara UE.

Costuri:

Costurile și cheltuielile de transport și cazare în cadrul evenimentelor vizate vor fi parțial suportate de către organizator (Asociatia Green Energy Cluster), în funcție de bugetul disponibil pentru fiecare misiune de afaceri.
- Cheltuieli de transport: toți participanții selectați au dreptul la cofinanțarea (50%) cheltuielilor de transport până la locul misiunii. Aceasta trebuie să fie o călătorie aeriană
din clasa economică.
- Alocația zilnică: plătită pentru fiecare zi a misiunii este o rată forfetară pentru acoperirea parțială (50%) a cheltuielilor de la locul unde se desfășoară misiunea. Diurna acoperă cazarea, mesele, călătoriile locale în locul misiunii. Diurna nu va depăși ratele permise curente definite de UE.

Pentru a fi eligibili pentru cofinanțare, participanții trebuie să participe activ la misiunea (misiunile) de afaceri și să lanseze proiecte viabile de dezvoltare a afacerilor cu organizațiile
din țările vizate.

Pentru mai multe detalii despre misiunea de afaceri click aici. Pentru informații aplicate, persoana de contact este: 

Lajos Vajda

Green Energy Innovative Biomass Cluster

E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; Telefon: +40751090944