News CCI Brasov

Târgul de Turism al României 2019 - ediția de toamnă

(0 voturi)
Târgul de Turism al României 2019 - ediția de toamnă

Târgul de Turism al României - Ediția de toamnă - se va desfășura în perioada 14 - 17 noiembrie 2019. Tarife preferențiale pentru membrii CCI Brașov!

Informații de actualitate în GHIDUL EXPOZNATULUI

Vă prezentam cateva detalii despre fiecare formular in parte:
- Adeziunea Contract - este formularul pentru inchirierea spatiului; completarea acestuia este obligatorie;
- Formularul F6, cu privire la reglementarile legislative pentru protectia datelor personale, este obligatoriu sa fie transmis semnat si stampilat
Repartizarea spatiilor in se va face in functie de:
1. Sectorizarea targului
2. Suprafata solicitata
3. Fidelitate
4. Data inscrierii
Apreciem raspunsul dvs in ceea ce priveste participarea pentru transmiterea propunerii de amplasament in pavilionul B1.
- Formularul F1 - se completeaza daca doriti ca standul Dvs sa fie construit de Romexpo
- Formularul F2 - va rugam sa bifati categoria sau categoriile unde va incadrati ca si profil de activitate
- Formularul F3 – se completeaza in cazul in care aveti co-expozanti
- Formularul F4 - este pentru inscrierea in catalog;
- Formularul F5 - se completeaza doar daca standul Dvs. va fi construit in regie proprie sau de catre un alt constructor de standuri (in acest caz, va rugam sa completati si formularul S6 - pentru inchirierea bransamentului electric). Ulterior intocmiti proiectul de constructie pentru stand si memoriul tehnic, pe care le veti transmite catre noi spre avizare.

Setul de formulare se poate solicita si la CCI BV , dep. Relatii, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  

Servicii complementare:
Va informam ca in pavilionul B1 exista posibilitatea suspendarii unor sisteme constructive care sa sporeasca vizibilitatea standului dumneavoastra, oferind o prezenta spectaculoasa a brandului in cadrul targului.
Acest lucru poate fi realizat intr-un mod simplu, prin utilizarea unui sistem integrat si complet, pus la dispozite de Romexpo constand in:
• Inchirierea sistemelor de agatare
• Inchirierea structurii elementului de branduit: structura Eurotruss , sistem de iluminare si suport branduire.
In speranta ca noul serviciu pe care Romexpo il ofera clientilor sai este de interes, asteptam raspunsul dumneavoastra pentru ca, impreuna cu arhitectii Romexpo, sa gasim solutia potrivita in realizarea unui proiect personalizat si a unei oferte concrete, care sa va asigure o prezenta de exceptie la eveniment.

Pentru a consulta lista completa de servicii oferite de Romexpo cu ocazia participarii la TTR, va rugam sa accesati linkul urmator: http://www.targuldeturism.ro/servicii/

Relații suplimentare la CCI Brașov, departament Relații, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.