News CCI Brasov

International Business Forum, București

(0 voturi)
International Business Forum, București

Vă informăm despre oportunitatea participării la International Business Forum organizat la București de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat din România 

Camera de Comerț și Industrie a României are plăcerea să vă informeze că în data de 05 septembrie a.c., va avea loc International Business Forum la Palatul Parlamentului, București, eveniment organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat din România.

Forumul reunește ambasadori, însărcinați cu afaceri acreditați la București, diplomați români, oficiali guvernamentali și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Sesiunea plenară a evenimentului la care vor participa prim-ministrul României, reprezentanți guvernamentali, ambasadori acreditați la București cât și antreprenori români de succes va fi urmată de sesiunea prezentărilor de țară susținute de atașații economici ai ambasadelor pentru mediul de afaceri din România cu secțiune de Q&A.

De asemenea, în paralel cu sesiunea prezentărilor de țară susținute de atașații economici ai ambasadelor, International Business Forum va găzdui zece workshop-uri cu temele: E-government, Mentoring pentru start-up-uri, Internaționalizarea IMM-urilor, Fonduri Europene 2014-2020 / 2021-2027, Comerț exterior - MoU-uri și piețe externe, E-commerce, IT&C și R&D, Banking, Produsele românești pe piețele internaționale, Smart City și mobilitate urbană.

În cazul în care considerați oportună participarea la eveniment, vă rugăm să vă ȋnregistrați on-line accesând link-ul https://www.ibfromania.ro/inscriere/ și să comunicați odată cu înregistrarea și confirmarea la adresa  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  și la departamentul Relații (CCIBV) la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.