News CCI Brasov

Conferința Great People Inside „Visionary HR”

(0 voturi)
Conferința Great People Inside „Visionary HR”

Evenimente dedicate industriei resurselor umane! 

Camera de Comerț și Industrie Brașov este partener oficial al Conferinței Great People Inside „Visionary HR” ce va avea loc in perioada 9-10 octombrie 2019, la Hotel Kronwell, Brașov, Romania.

Conferințele Great People Inside sunt evenimente dedicate industriei resurselor umane ce oferă o perspectivă unică asupra modului în care organizații de succes și liderii lor adoptă strategii eficiente de identificare și gestionare a talentelor, studii de caz și exemple de bune practici prezentate de cei mai buni specialiști în domeniu precum și cele mai noi instrumente, inovații si soluții de evaluare și dezvoltare a angajaților.

Evenimentul aflat la cea de-a 16-a ediție consecutivă este cel mai prestigios eveniment de resurse umane din România și aduce experți de renume internațional din Belgia, Austria, Olanda, Grecia, Statele Unite ale Americii dar și nume cunoscute din domeniul HR cu un background puternic în mediul de business românesc, antreprenori, inovatori ce creează viitorul muncii.

Printre keynote speakerii acestei ediții se vor afla nume celebre precum Dr. Wilmar Schaufeli, Profesor în Psihologia Muncii & Organizațională, unul dintre autorii modelului Job-Demands Resources, cel mai popular model din psihologia sănătății organizaționale, William G. Harris, CEO al Association of Test Publishers (ATP), asociația comercială care este lider global în domeniul creatorilor, dezvoltatorilor și utilizatorilor programelor de evaluare folosite în scopul educației, certificării sau licențierii, Dan Hill, renumitul expert internațional în citirea microexpresiilor faciale prin intermediul instrumentului cunoscut datorită serialului “Lie to me” și bestseller-ului “Blink”.

Vă invităm să vă înscrieți și să fiți alături de noi la cel mai important eveniment de resurse umane din România, accesând: http://greatpeopleinside.com/conference2019/.

2019-CGPI-2019-invitatie