News CCI Brasov

Start-Up Nation ediția a III-a - Continuăm să sprijinim antreprenorii români

(0 voturi)
Start-Up Nation ediția a III-a - Continuăm să sprijinim antreprenorii români

Dezbatere pe tema stadiului evoluției absorbției fondurilor și noi oportunități în accesarea acestora atât pentru start-up-uri, dar nu numai. 

 

Sâmbătă, 28.09.2019, începând cu ora 10:30, Camera de Comerț și Industrie Brașov în parteneriat cu Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii și Cooperație Brașov, va organiza o dezbatere pe tema stadiului evoluției absorbției fondurilor și noi oportunități în accesarea acestora atât pentru start-up-uri, dar nu numai. 

Evenimentul, care va avea loc în sala de conferințe a CCI Brașov, se bucura de prezența domnului Radu Oprea, Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și a doamnei Roxana Mînzatu, Ministrul Fondurilor Europene.

Ca teme de discuție se vor aborda: programele de finanțare aflate în derulare și perspective pentru finanțări ulterioare; implementarea programului Start-Up Nation, stadiul proiectelor acceptate la finanțare și măsurile de fluidizare și creștere a numărului de deconturi încheiate urmărindu-se o comunicare mult mai aplicată și concentrată, astfel încât să poată fi identificate și remediate rapid orice sincope care ar putea apărea pe circuitul de implementare al programului.

Pentru o bună organizare a evenimentului, vă rugăm să ne transmiteți numărul de persoane participante la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  

Pentru detalii suplimentare: 0728.137.727 sau e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.