News CCI Brasov

Business Transfer Conference

(0 voturi)
Business Transfer Conference

8-9 noiembrie, București, Business Transference Conference - un eveniment de excepție, pentru prima dată în România. 

 

După crearea și creșterea unei afaceri, transferul este a treia etapă crucială din ciclul său de viață. Aceasta implică probleme juridice complexe, dar este vorba și despre evaluare, găsirea unui nou proprietar și transferul conducerii companiei. Este un proces îndelungat care are nevoie de o pregătire temeinica. Prea multe companii viabile se închid din cauza atenției insuficiente a acestor probleme. Și odată cu ele se pierd multe locuri de muncă importante pentru mediul economic.

O mare atenție a fost acordată încurajării creării de noi afaceri, dar este important să se asigure continuarea și creșterea întreprinderilor viabile existente, gata create. Factorii de decizie uită adesea că lansarea unei noi firme nu este singura cale de a asigura locuri de muncă.

Prin acest eveniment, ne propunem să atragem atenția specialiștilor din economia română asupra aspectelor multiple și complexe ale transferului de afaceri, precum și în atenția celor care trebuie să înțeleagă ce înseamnă strategia de ieșire pentru compania lor si cum poate fi aceasta evaluată.

Nu în ultimul rând prin cumpărarea unei afaceri profitabile existente se pot face încasări din prima zi, oferind noilor proprietari șansa de a se mula pe un concept dovedit și o bază de clienți deja consacrată.

Toate acestea vor fi regăsite în acest eveniment de excepție, pentru prima dată în România, organizat împreună cu organizații și speakeri cunoscuți la nivel european și internațional.

Evenimentul se va desfășura în două zile, la două locații perfecte pentru un eveniment de business. Astfel, prima zi a evenimentului se va desfășura la Universitatea Româno-Americană din București. Cea de-a doua zi va fi organizată la Camera de Comerț și Industrie a României. Programul complet îl găsiți accesând website-ul BTC.

Speakerii care vor fi prezenți la Business Transfer Conference:

Ștefan Radu Oprea – Ministrul Mediului de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat
Sorin Epure – Fondator ASCENDENT IMOBILIARE
Roxana Mînzatu – Ministrul Fondurilor Europene
Raluca Stanciu – Consultant de franciză
Pino Bacinello – Președinte și Fondator al Paficic M&A și Business Brokers Ltd. și membru al Consiliului Director IBBA – SUA
Oriol Alba – Manager de Proiect al Reempresa – Spania
Mirela Alpeza – Director al CEPOR – Croația
Mihai Daraban – Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României
Marie Depelssemaker – Secretariatul General al Transeo – Belgia
Luminița Tuleașcă– Managing Partener TULEAȘCĂ LAWYERS, Specialist în legislația Transferului de Afaceri
Lex Van Teeffelen – Doctor și Cercetător al Grupului de Cercetare Financiară și Economică pentru Consultanță și Inovare – Olanda
Jean-Pierre Di Bartolomeo – Președinte al Comitetului Executiv SOWALFIN, CEO SOWACCESS și președinte TRANSEO
Jean–Marc Bogenman – Fondator Bizval, Software Evaluare Afaceri – Franța
Edwin Weesie – Doctor în Strategia Transferului de Afacere – Olanda
Dan Crivăț – Fondator TradeX – Transfer Afaceri
Cristian Ormindean – Consultant la Fundația Română pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii

Pentru bilete, click aici

Pentru informații suplimentare: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.