News CCI Brasov

Sesiune de informare cu privire la condițiile în care străinii pot presta activități lucrative pe teritoriul României

(0 voturi)
Sesiune de informare cu privire la condițiile în care străinii pot presta activități lucrative pe teritoriul României

Aflați totul despre condițiile în care străinii pot presta activități lucrative pe teritoriul României participând la sesiunea de informare! 

Camera de Comerț și Industrie Brașov în parteneriat cu Inspectoratul General pentru Imigrări organizează miercuri, 09.10.2019, ora 11.00, la sediul CCIBv,  o sesiune de informare a angajatorilor care au straini angajati sau care sunt interesati in acest demers, cu privire la conditiile in care strainii pot presta activitati lucrative pe teritoriul Romaniei, precum si in ceea ce priveste drepturile si obligatiile ce le revin in calitate de angajatori.

Campania survine relativei crize de forţă de muncă de pe piaţa judeţeană de profil , urmand a se discuta aspect legislative referitoare la avize de munca pentru straini, detalii tehnice privind incadrarea în muncă a străinilor ca lucrători permanenți, stagiari sau temporari.

La intâlnire vor fi prezenți , pe lângă agenți economici, reprezentanții Inspectoratului General pentru Imigrări, ai Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, ai Centrului Regional de Integrare pentru Străini din județul Brașov si agentii de recrutare.

Participarea este GRATUITĂ!.

Informații suplimentare la: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.