News CCI Brasov

Smart City 2017-2020

(0 voturi)
Smart City 2017-2020

Dezbaterea Națională Smart City 2017-2020 ajunge pe 11 octombrie la Brașov cu ocazia lansării Centrului de Afaceri, Transfer Tehnologic şi Incubator de Afaceri. Participare gratuită pentru membrii CCIBV

Dorim să continuăm dezbaterea națională pe tema Orașelor Inteligente, să identificăm stadiul de dezvoltare în care se află orașele la acest moment, nevoile prezente și viitoare ale: administrației, cetățenilor, turiștilor, mediului de afaceri și să găsim cele mai bune metode de punere în practică a celor mai noi soluții tehnologice existente și viitoare.

Dezbaterea Națională Smart City 2017-2020 este locul în care se întâlnesc reprezentanții autorităților publice cu mediul privat, mediul universitar și organizații de cercetare tehnologică.

Vor fi prezentate proiectele pe care le au orașele pentru perioada următoare și soluțiile smart city pe care le propun companiile sau organizațiile civice, așa încât orașele inteligente să permită o calitate a vieții care să fie în mod constant sigură, sănătoasă și semnificativă, să le permită locuitorilor să prospere fizic, spiritual și economic.

Dezbaterea Națională Smart City se va încheia în aceeași zi cu Gala #SmartCity4Romania, ocazie cu care vom premia orașele care au înteles importanța transformării digitale și beneficiile aduse de tehnologie actului administrativ și comunității.

https://smartcity.concordcom.ro/dezbatere-smart-city-brasov-2019/

Evenimentul va începe la ora 8.00, cu înregistrarea participanților iar Dezbaterea Națională Smart City 2017-2020 va debuta la ora 9.00. Discuțiile vor fi structurate în 4 Paneluri principale care vor reuni keynote speakers, moderatori și paneliști din administrația publica, instituții internaționale, mediul tehnologic și de afaceri, mediul academic și societate civilă.

Va avea loc o dezbatere asupra conceptului și noilor trenduri în domeniu pornind de la nevoile concrete ale cetățenilor și administrației locale. Temele de discuții vor genera răspunsuri la câteva dintre întrebările importante: Avem nevoie de o strategie pentru a deveni un oraș inteligent? Este acest drum unul important și fezabil? Care sunt sursele de finanțare existente și ce va urma în excercițiul financiar următor al Uniunii Europene?

De asemenea, vom discuta despre Mobilitate, Eficiență energetică și Turism, dar și despre crearea unui mediu inovativ de startup-uri și vom afla ce speră administrația publică și mediul deafaceri că se va întâmpla în lumea inovației din sectorul public în următorii 10 ani.

Ziua se va încheia cu premierea orașelor care au performat în adoptarea soluțiilor smart în cadrul Galei #SmartCity4Romania, de recunoaștere a rezultatelor lor.

ACCES LA EVENIMENT
În calitate de Participant

Companii: Taxa de participare 450 lei +TVA
Reprezentanți administrații publice locale: Gratis
Înscrierile se pot face completând: FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

În calitate de Partener

Include promovare prin elemente de branding la locul desfășurării evenimentului, prin comunicatele de presa și social media, precum și realizarea de prezentări ale soluțiilor în cadrul conferinței (speaker și stand expozițional).
Pentru detalii vă rugăm să ne contactati la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.