News CCI Brasov

Invitație la dezbaterea documentului privind dezvoltarea sectorului IMM-urilor

(0 voturi)
Invitație la dezbaterea documentului privind dezvoltarea sectorului IMM-urilor

Vă informăm despre oportunitatea participării la dezbaterea din cadrul proiectului cofinanțat din FSE prin POCA, intitulat: ”Creșterea capacității administrative a Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat de dezvoltare și implementare a sistemului de politici publice bazate pe dovezi”, Cod-SIPOCA 5 

În cadrul proiectului cofinanțat din FSE prin POCA, intitulat: ”Creșterea capacității administrative a Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat de dezvoltare și implementare a sistemului de politici publice bazate pe dovezi”, Cod-SIPOCA 5, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat organizează, pe data de LUNI, 14 OCTOMBRIE 2019, în BRAȘOV, la hotelul RAINER str. Bisericii Române nr. 124, începând cu orele 9,00, dezbaterea documentului ”Propunere de politică publică privind dezvoltarea sectorului IMM și îmbunătățirea mediului de afaceri din România către economia digitală, în perioada 2021 – 2027”.
În acest sens, vă adresăm rugămintea de a da curs invitației domnului Ștefan-Radu OPREA, Ministrul pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat, cu privire la participarea la acest eveniment.

Pentru informarea Dvs., vă rugăm să consultați următoarele documente anexate:
1. INVITAȚIA;
2. FORMULARUL DE ÎNSCRIERE pentru participarea la dezbatere;
3. AGENDA CADRU a dezbaterii;
4. PROPUNEREA DE POLITICĂ PUBLICĂ privind dezvoltarea sectorului IMM și îmbunătățirea mediului de afaceri din România către economia digitală, în perioada 2021 – 2027.


ECHIPA DE PROIECT Cod-SIPOCA 5
Direcția Mediul de Afaceri
MINISTERUL PENTRU MEDIUL DE AFACERI, COMERȚ ȘI ANTREPRENORIAT