News CCI Brasov

DEMO METAL 2019

(0 voturi)
DEMO METAL 2019

5-8 noiembrie 2019 - cea de-a 5-a ediție a Demo Metal la Brașov!

Demo Metal Brașov continuă să fie și în acest an un eveniment special. Tema principală a celei de-a 5-a ediții Demo Metal Brașov, desfășurată în perioada 5-8 noiembrie 2019, va fi SMART FACTORY [Digital Transformation Hub], tema ce va fi abordată atât în expoziție, cât și în Forumul: Tranziția către Industry 4.0 – Incursiune în viitorul afacerilor din industrie!

Tehnic Media SRL, în calitate de organizator DEMO METAL, cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Centrul Enterprise Europe Network, vă invită să participați la mult așteptatul eveniment dedicat industriei prelucrării metalelor. 

Conceptul DEMO METAL, validat în cele zece ediții anterioare, pune accentul pe practică. Astfel, la DEMO METAL Brașov 2019 vor putea fi văzute la lucru cele mai recente echipamente ce înglobează inovații Industry 4.0 și IIoT, iar companii expozante de top vor prezenta soluții pentru întreg lanțul de producție.
DEMO METAL este locul în care cei mai importanți furnizori de mașini-unelte, scule, echipamente, accesorii și soluții software pentru industria de prelucrare a metalelor își prezintă ultimele inovații și cele mai noi tehnologii.
Sunt așteptați să participe toți specialiștii și reprezentanții companiilor interesate de noutățile domeniului, pe care furnizorii prezenți le oferă producătorilor de componente pentru industriile: AUTO, AERO, CONSTRUCȚII DE MAȘINI etc.

În data de 5 noiembrie 2019, începând cu ora 9.30, în cadrul Demo Metal Brașov, se va organiza Forumul Smart Factory: Tranziția către Industry 4.0 – Incursiune în viitorul afacerilor din industrie, un eveniment dedicat companiilor din industriile: auto, mecanică, metalurgică, materialelor plastice, construcții, energetică și domenii conexe. Evenimentul este o adevărată platformă de business prin intermediul căreia puteți lua parte la întâlniri B2B!

Evenimentul se va desfășura pe fosta platformă industrială Rulmentul, la Centrul de Evenimente și Conferințe Lux Divina.
Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe site-ul Demo Metal (www.demometal.ro)

Persoana de contact: Ioana Moldovan, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel: 0268 547073

2019-Demo metal

Mai multe din această categorie: « Misiune economică în Japonia SmartCamp »