News CCI Brasov

Topul Național al Firmelor , faza judeteană, ediția a XXVI-a

(0 voturi)
Topul Național al Firmelor , faza judeteană, ediția a XXVI-a

Mulțumim partenerilor, participanților și susținătorilor celui mai importat eveniment de networking al comunității de afaceri locale!

Camera de Comerț și Industrie Brașov a premiat, joi, 28 noiembrie a.c., cele mai performante companii din Brașov, în cadrul Galei „Topul Național al Firmelor-faza județeană”  ediția a XXVI-a.

Pe scena Galei  au urcat reprezentanții a 260 de companii, câștigătoare a unuia dintre cele trei premii oferite pentru performanță în domenii de activitate precum: industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit și construcții.

Laureaţii au fost stabiliţi conform unei metodologii complexe, care a îmbinat criterii precum cifra de afaceri sau rata profitului cu criterii ce ţin mai mult de latura calitativă a activităţii desfăşurate de companii – eficienţa utilizării resurselor umane, eficienţa utilizării capitalului angajat .

Gruparea firmelor s-a făcut ţinând cont de domeniul de activitate şi mărimea firmei.

La sfârşitul exerciţiului financiar 2018, au depus bilanţul un număr de 24.895 de societăți comerciale. Dintre acestea 2.611 au intrat în clasament. Operatorii economici sunt din diferite sectoare de activitate: 563 din industrie, 100 din cercetare-dezvoltare și high-tech, 768 din servicii, 879 din comerț, 170 din construcții și 131 din agricultură.

Cifra de afaceri a firmelor laureate se ridică la valoarea de 8,15 miliarde euro, profitul din exploatare la 662 milioane euro iar numărul de salariați la 94.064.

Pe prima poziție s-au calificat un număr de 901 de companii, pe locul al doilea 812 de companii, iar cea de a treia poziție este ocupată de 898 companii.

Cea de-a XXVI-a ediție a Topul Național al Firmelor s-a constituit ca un eveniment de un real succes pentru comunitatea de business din Brașov.

https://www.facebook.com/cameradecomertsiindustriebrasov/videos/462406317749930/