News CCI Brasov

Conferința: „Inovația antrenează creșterea”

(0 voturi)
Conferința: „Inovația antrenează creșterea”

22 ianuarie 2020, Innovation Norway va organiza la București (Crowne Plaza) Conferința de afaceri și evenimentul Matchmaking - „Inovația antrenează creșterea”. 

Scopul conferinței este de a reuni reprezentanții companiilor private norvegiene și române pentru a explora și a discuta aspecte legate de oportunități și puncte forte pentru o dezvoltare durabilă a afacerilor. Evenimentul de networking se va concentra pe companii inovatoare specializate în sectoarele Blue Growth, Green Industry Innovation și TIC.

Grup țintă: companii private, solicitanți potențiali ai celui de-al doilea apel pentru propuneri de proiecte ale programului IMM Creștere România - https://www.innovasjonnorge.no/SMEsGrowthRomania. Evenimentul este despre găsirea de parteneri pentru proiecte comune. Aceasta înseamnă că IMM-urile românești trebuie să ofere un parteneriat sau să caute colaborarea cu un partener norvegian pentru a realiza un proiect.

Subiectele relevante și domeniile de afaceri sunt:
• Dezvoltare, implementare și investiții în tehnologii inovatoare ecologice / produse și servicii ecologice / „procese de producție mai ecologice”;
• Dezvoltarea de produse / procese / soluții TIC
• Creșterea eficienței producției și a industriei în general
• Dezvoltare și investiții în suprastructuri maritime / de soluții legate de transportul maritim / în turismul costier și maritim / în biotehnologie albastră / în resurse miniere de albi / de soluții pe energie albastră / de soluții în domeniul pescuitului și acvaculturii / a soluțiilor legate de gunoi marin și deșeuri / de tehnologii inovatoare pentru aprovizionarea cu apă, inclusiv desalinizarea.

Persoană de contact Knut Ringstad, Director de program Bulgaria și România

Vă rugăm să rețineți:
Înregistrare și program:
Participanții la evenimentul de matchmaking se vor înregistra pe platforma noastră dedicată, unde vor putea să își promoveze organizația și proiectele care să genereze interes din partea potențialilor parteneri străini. Companiile interesate vor putea apoi să organizeze în prealabil cât mai multe întâlniri individuale de 20 de minute pe diferite intervale de timp pentru a-și maximiza prezența.
Pentru eveniment, vor fi luați în considerare doar participanții care ar fi eligibili pentru proiecte comune în cadrul SEE și Norvegia. Deoarece există un număr limitat de locuri disponibile și în cazul în care sunteți interesat să participați la eveniment, vă rugăm să solicitați participarea cel târziu vineri, 10 ianuarie 2020 pe https://innovation-drives-growth.b2match.io/.

Companiile vor fi selectate de un comitet consacrat, pe baza criteriilor menționate mai sus. Cele aprobate pentru participare vor fi validate de Innovation Norway și ar putea începe rezervarea întâlnirilor cu viteză B2B.

Detaliile evenimentului sunt disponibile aici: https://innovation-drives-growth.b2match.io/

Agenda tentativă a evenimentului este disponibilă la: https: // inovație-impulsionează creșterea.b2match.io/agenda
Pentru înregistrare, faceți clic pe butonul „Înregistrați-vă acum” din meniu sau faceți clic aici: https://innovation-drives-growth.b2match.io/signup
 
Plasament de participare:
Solicitanți din Norvegia: Participanții norvegieni la eveniment pot primi o sumă forfetară de 1000 EUR de la Innovation Norway care acoperă costurile de călătorie și cazare. Aceasta va fi acordată ca ajutor de minimis, pe baza principiului rambursării. Fiecare participant va fi responsabil pentru rezervarea biletului de avion și a hotelului. Secțiunea de informații practice ar putea fi utilă atunci când aveți grijă de aspectele administrative ale călătoriei https://innovation-drives-growth.b2match.io/page-4131
Solicitanți din România: toate cheltuielile de participare trebuie acoperite cu o sumă forfetară de 350 EUR (disponibilă pentru companiile aflate la o distanță de cel puțin 150 km de București). Cheltuielile sunt acoperite de solicitant din fondurile sale proprii și o cerere de rambursare va fi înaintată către Innovation Norway după ce a avut loc călătoria.
Toate subvențiile de călătorie ar trebui să se bazeze pe o cerere de rambursare și o declarație a ajutorului De Minimis.

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de clarificări suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Persoană de contact: Sercin Omer, Inovare Norvegia România

Tel: 0040 721 991 050; 0040 758 097733
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
11 str. George Enescu, etajul 2, sectorul 1
010301 Bucuresti