News CCI Brasov

Expoziția: FABRICAT ÎN MOLDOVA 2020, Chișinău

(0 voturi)
Expoziția: FABRICAT ÎN MOLDOVA 2020, Chișinău

FABRICAT ÎN MOLDOVA - un program amplu de afaceri și oportunități!  

La invitația Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Camera de Comerț și Industrie Brașov, prin centrul Enterprise Europe Network va organiza un eveniment de brokeraj în cadrul expozitiei ”FABRICAT ÎN MOLDOVA” / Chișinău, pe data de 30 ianuarie 2020.

Expozitia ”FABRICAT ÎN MOLDOVA”, organizată anual de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, este un eveniment care va găzdui un program amplu de afaceri, în cadrul căruia se va organiza Forumul Internațional de Afaceri “Moldova 2020 – conturarea viitoarei cooperări internaționale de afaceri”. Forumul se va încheia cu o sesiune B2B destinată dezvoltării relațiilor de afaceri între companii străine și potențiali parteneri locali.

Evenimentul de brokeraj reunește companii (producători, furnizori și comercianți) din diverse sectoare precum: agricultură, industria agro-alimentară, tehnologia informației și comunicațiilor, textile, construcții, energie regenerabilă, automotive, industrii creative, etc.

Firmele brașovene sunt invitate să participe la Forumul Internațional de Afaceri “Moldova 2020 – conturarea viitoarei cooperări internaționale de afaceri”, dar și la întrevederile B2B, care vor avea loc în data de 30 ianuarie în municipiul Chișinău, Republica Moldova.

Participarea companiilor la Expoziția ”Fabricat în Moldova”, dar și la Forumul Internațional de Afaceri este GRATUITĂ.

Firmele care participă sub egida CCI BV beneficiaza de STAND GRATUIT în cadrul expoziției.

Având in vedere importanta acestui eveniment pentru consolidarea și diversificarea relațiilor economice internaționale, am fi onorați să vă aflați printre invitații nostrii la acest eveniment.

Pentru organizarea forumului și planificarea minuțioasă a întrevederilor B2B, rugăm companiile interesate să ne transmită un raspuns cu privire la intenția de a participa până în data de 16 ianuarie 2020.

Pentru a confirma prezența la eveniment, vă rugăm să vă înregistrați online, accesând link-ul https://international-business-forum-moldova-2020.b2match.io/ sau ne puteți contacta pentru asistență: Stefania Molea, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. / tel: 0268547084; Sorina Blejan, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. / tel: 0268547084.

2020-jos-fabricat-in-moldova