News CCI Brasov

Workshop - termoizolații pe bază de nanotehnologie

(0 voturi)
Workshop - termoizolații pe bază de nanotehnologie

12.02.2020 - participați GRATUIT la workshop-ul unde veți primiți informații despre cele mai noi tehnologii în domeniul izolațiilor! 

Camera de Comerț și Industrie Brașov are deosebita plăcere de a vă invita pe data de 12.02.2020 la ora 11:00 la un workshop despre noua paradigmă în ceea ce privește izolațiile termice, organizat în parteneriat cu reprezentanții oficiali în România ai brandului brevetat Econanosil.

Domeniul construcțiilor este în continuă dezvoltare, găsindu-se soluții inovative, de ultimă generație pentru probleme recunoscute din acest domeniu, precum reabilitarea clădirilor istorice. Până în prezent nu existau soluții care să permită restaurarea anumitor clădiri istorice fără a schimba fațadele acestora întrucât se intervenea cu soluții care țineau strict de elemente de estetică.

Produsele Econanosil, comercializate de către o singură societate comercială în România, brevetate ca fiind materiale nanocompozite, reprezintă alegerea ecologică în ceea ce privește economiile de consum de energie, dar și timp, eficientizându-se procesul de izolare termică, întrucât sunt produse de înaltă perfomanță bazate pe nanotehnologie.

În cadrul workshopului vor fi prezente persoane din domeniul construcțiilor - precum arhitecți, proiectanți, cât și profesori din cadrul Universității Transilvania care vor prezenta atât produsele Econanosil, cât și proiectul”Salvăm Clădirile Istorice”. Proiectul are ca obiectiv principal reabilitarea clădirilor istorice și salvarea valorilor arhitecturale. Prin intermediul materialelor izolatoare Econanosil, atât clădirile istorice cât și clădirile rezidențiale și nerezidențiale pot fi restabilizate din punct de vedere termic și energetic pe termen lung.

De asemenea în cadrul workshopului va fi prezentat și un produs inovator din domeniul termotehnicii și anume Generatorul Influencer. Acest aparat de ultimă generație, transformă energia electrică în apă caldă și caldură prin cavitație. Construit în sistem Industry 4.0, acesta poate fi utilizat de la distanță prin sistemul touch, și nu necesită o unitate externă și o conductă de gaz.

2020-participare-gratuita

Considerăm prezența dumneavoastră a fi deosebit de importantă în cadrul acestui workshop, motiv pentru care vă rugăm să ne comunicați confirmarea participării, răspunzând la acest e-mail cu datele de contact ale persoanei care va fi prezentă la eveniment, până pe data de 07.02.2020.

Înscrieri aici.

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la următoarele date de contact:
• Cristina Sîrbu – 0729 839 860 | Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.