News CCI Brasov

Comunitatea CCI Brașov - cu şi în comunitate. NOUA campanie a CCI Brașov

(3 voturi)
Comunitatea CCI Brașov - cu şi în comunitate. NOUA campanie a CCI Brașov

Camera de Comerţ şi Industrie din Braşov demarează campania “Comunitatea CCIBV”, venind în întâmpinarea nevoii oamenilor de afaceri din Braşov şi a mediului academic, de dezvoltare a unor legături durabile şi puternice, bazate pe comunicare.

În acest scop, CCIBV se va implica activ în dezvoltarea mediului business şi academic din Braşov prin instrumente moderne, contribuind la dezvoltarea unei comunităţi coezive.
Astfel, CCIBV lansează invitaţia mediului business şi mediului academic, de a participa la:
1. CCIBV Network: eveniment de networking, lunar, pe teme de afaceri.
Evenimentul vine în întâmpinarea nevoii de networking a firmelor membre şi ne-membre CCIBV. În cadrul acestui eveniment, participanţii îşi prezintă propria afacere şi dezbat împreună o temă de interes general, axată pe promovare, imagine, comunicare, marketing. Atmosfera relaxată şi degajată conduce la discuţii libere şi stabilirea unor contacte care se pot traduce ulterior în parteneriate de afaceri.
Evenimentul este prevăzut a se derula lunar, la sediul CCIBV, dimineaţa, începând cu data de 25 noiembrie 2014, ora 9.30, tema primului eveniment de acest tip fiind “Marketingul – tradiţie sau tradiţional”.
2. Evenimentul Sunt antreprenor si membru al CCIBV: workshop antreprenorial şi motivaţional pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe Economice.
Evenimentul vine în întâmpinarea nevoii de dezvoltare personală a studenţilor economişti. În cadrul acestui eveniment, câte 2 reprezentanţi legali ai membrilor CCIBV sunt invitaţi să prezinte propria afacere şi parcursul acesteia într-un workshop adresat studenţilor Facultăţii de Ştiinţe Economice, la sediul CCIBV, o dată pe lună, începând cu data de 11 decembrie 2014, ora 18.00.
3. Club de public speaking: pentru doi dintre angajaţii membrilor CCIBV.
Clubul de public speaking vine în întâmpinarea nevoii de dezvoltare a abilităţilor angajaţilor firmelor membre, care activează în marketing şi vânzări sau care îşi doresc să exerseze abilitatea de a vorbi în public. Participanţii vorbesc liber timp de 6 minute pe un subiect de interes. Atmosfera degajată conduce la discutii libere şi implicit networking. Clubul demarează începând cu data de 12 decembrie 2014.
Camera de Comerţ şi Industrie din Braşov sprijină mediul de afaceri braşovean încă din anul 1850.

Dana Lupşa, PR campaniei “Comunitatea CCI Bv”

Mai multe din această categorie: « Noul Spital Brașov CCIBV Network »