News CCI Brasov

Conferința ALT FESTIVAL

(0 voturi)
Conferința ALT FESTIVAL

Clusterul pentru Inovare și Tehnologie vă invită la conferința “Clusterele – unul dintre principalele motoare ale transformării și dezvoltării economice ale României”, care va avea loc vineri, 21 noiembrie 2014, începând cu ora 10.00, în cadrul Institutului de Cercetare – Dezvoltare – Inovare al Universității Transilvania Brașov.

Conferința deschide PRIMUL FESTIVAL DE TEHNOLOGIE din Transilvania – ALT FESTIVAL care se desfășoară în perioada 21-23 noiembrie2014, la Institutul de Cercetare Dezvoltare Inovare al Universității Transilvania. ALT FESTIVAL va transforma pentru un weekend Brașovul într-un loc de întâlnire pentru antreprenori, investitori, dezvoltatori, programatori, inventatori, creativi, profesori și studenți din România, pasionați de INOVARE și TEHNOLOGIE. Această inițiativă este dezvoltată în cadrul proiectul „START PENTRU INOVARE ŞI TEHNOLOGIE”, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

Participarea la conferință este gratuită, pe bază de invitaţie şi cu înregistrare în prealabil prin transmiterea unui e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. (nume|organizație|funcție). Numărul de locuri este limitat! Inscrie-te pentru a-ți rezerva locul!
Te așteptăm la ALT FESTIVAL!

Mai multe detalii despre eveniment pewww.altrasov.org și pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/altbrasov

Asociația Cluster pentru Inovare și Tehnologie a fost înființată în anul 2013 și are ca obiectiv dezvoltarea, promovarea şi susţinerea industriilor inovatoare făcând apel la creativitate şi aplicând noi tehnologii. Prin prisma acestora și a inițiativei celor implicați, rezultatele vor aduce valoare adăugată şi vor genera dezvoltare economică pentru Braşov, Regiunea Centru şi România. Toate acestea se pot realize prin susţinerea iniţiativelor antreprenoriale, atragerea de investiţii, încurajarea inovaţiei şi conectarea pieţelor globale. Asociaţia reunește 23 de membri – companii de renume din industria IT&C, companii de consultanță, Universitatea Transilvania Brașov, Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov și Camera de Comerț și Industrie Brașov.

program

 

 

agenda