News CCI Brasov

Dacia Plant se implică în combaterea COVID-19

(0 voturi)
Dacia Plant se implică în combaterea COVID-19

Compania Dacia Plant, membru al Camerei de Comerț și Industrie Brașov, continuă activitatea și se implica în combaterea COVID-19. 

Ne bucurăm că membrii Camerei de Comerț și Industrie Brașov continuă să se implice în combaterea pandemiei Covid-19.

Criza de produse igienizante în contextul pandemiei de coronavirus şi cantităţile insuficiente de astfel de produse disponibile pe piața din Romînia, au determinat compania braşoveană Dacia Plant să-și adapteze linia de producție, alăturându-se astfel eforturilor uriașe de protecție a sănătății populației prin lansarea produsului „Dacoderm: Gel de mâini cu argint coloidal”.

Cu această ocazie, societatea Dacia Plant s-a alaturat și spitalelor din judetul Brașov, prin donații de gel igienizant pentru toate cadrele medicale şi tot personalul auxiliar a patru mari spitale din judeţul Braşov.

Dacia Plant a decis să doneze flacoane cu gel igienizant pentru a ajuta la protecţia şi igiena cadrelor medicale şi a personalului auxiliar de la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov, Spitalul Municipal „Dr. Aurel Tulbure” din Făgăraş, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brașov şi Spitalul Clinic de Psihiatrie si Neurologie din Braşov. Flacoanele donate acoperă în acest moment necesarul întregilor echipe medicale şi a personalului auxiliar din aceste spitale şi numărul lor va fi suplimentat pe măsură ce va fi nevoie.

„Crezul companiei este şi a fost dintotdeauna acela de a ajuta la prevenirea îmbolnăvirilor şi noi in ideea asta am și lansat gelul de mâini igienizant cu argint coloidal. Acesta este răspunsul nostru acum împotriva contaminării cu SARS-CoV-2. Vrem să îi ajutăm pe cei care se află în prima linie de luptă cu această pandemie, să fim alături de ei și în acest fel să le mulțumim pentru eforturile pe care le depun zi de zi pentru sănătatea noastră, a tuturor! Produsul nostru, „Gel igienizant pentru mâini cu argint coloidal” va ajunge la spitalele din Braşov şi Făgărş, la unităţi din liniile de intervenţie împotriva coronavirusului. ” a declarat Claudia Burghelea, director de marketing Dacia Plant.

Implicarea companiei Dacia Plant nu se opreşte aici, aceasta urmând să doneze şi măști chirurgicale de unică folosinţă și dezinfectanți de pardoseală pe baza de hipoclorit către aceste unităţi spitaliceşti, odată ce vor fi încheiate formalităţile vamale.

Criza de produse igienizante în contextul pandemiei de coronavirus şi cantităţile insuficiente de astfel de produse acordate spitalelor din România, au determinat compania braşoveană să demareze producţia de substanţe dezinfectante.

Vă reamintim că noul produs al companiei Dacia Plant este destinat menţinerii igienei mâinilor şi este bazat pe două substanţe puternic dezinfectante şi antimicrobiene: alcoolul de 70% şi argintul coloidal şi are o acţiune rapidă cu un spectru larg antimicrobian.

Gelul este o alternativă rapidă şi eficientă la curăţarea mâinilor cu apă caldă şi săpun, în locurile şi momentele în care spălarea mâinilor nu este posibilă. Concentraţia de alcool a produsului a fost aleasă special pentru a se atinge un efect antiinfecţios optim.

În plus faţă de concentraţia crescută de alcool, Dacia Plant a adăugat în compoziţia noului produs argint coloidal. Atunci când este aplicat topic, argintul coloidal este un agent antiinfecţios, antifungic şi antimicrobian. Gelul de mâini cu argint coloidal este produs în două variante, flacon tub de 75ml şi flacon cu dispenser de 100 ml.

Despre DACIA PLANT:
Dacia Plant este compania românească cu produse naturale inspirate din reţetele tradiţionale, adaptate stilului modern de viaţă. Toate produsele Dacia Plant au concentraţii optime de substanţe active şi nu conțin aditivi, conservanți, coloranți sau îndulcitori artificiali. În fabrica de la Bod-Brașov, Dacia Plant produce peste 250 de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi și siropuri bazate pe plante atent selecționate și pe extracte standardizate, precum şi produse alimentare naturale. Brandurile companiei sunt: Dacia Plant®, Interferonat®, Îngerașul®, Sublima®, Calmotusin®, Specialiştii Plantelor®, Citonat®, Dacoderm®, Vitamine şi Minerale®, Alfa®, Bun de tot® şi Detoxicolon®. Pentru mai multe informaţii, accesaţi daciaplant.ro.

Camera de Comerț și Industrie Brașov îndeamnă membrii săi, dar și agenții economici să continue să se implice in combaterea COVID-19.

Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a sprijini spitalele din Județul Brașov în lupta cu COVID-19.